Uživo

SVI TRANSFERI UŽIVO: Zvezda želi vezistu, Inter predstavio "ratnika", Murinjo naciljao Harisa!

Pratite i danas dešavanja u prelaznom roku, uživo na MONDU.

Izvor: Dilok Klaisataporn/iStockphoto

Nije još mnogo ostalo do kraja prelaznog roka!

Završava se 5. oktobra, a najveća misterija ovogodišnje "pijace" rešena je pre desetak dana kada je Leo Mesi saopštio da će ostati u Barseloni. Time naravno nije završena sva diskusija o velikim transferima, a dosad je najveći posao napravio Čelsi.

Oni su platili više od 80 miliona evra za Kaija Haverca, uz to su kupili su i Tima Vernera, Hakima Ziješa, Bena Čilvela, Tijaga Silvu i Malanga Sara, a neće se tu zaustaviti.

Imali smo tu i furiozni Liverpul sa Tijagom Alkantarom i Diogom Žotom, pa je moguće da nas još uzbuđenja među drugim klubovima tek čeka...

Sve vesti pratite klikom na karticu "razvoj događaja".

Izvor mondo.rs
12:08

Nije u redu šta Barsa radi Suarezu!

Prvo su hteli da ga se oslobode po svaku cenu, ali su sada izbirljivi, a možda i ostane!?

11:36

Atalanta predstavila pojačanje

Stigao je novi napadač u Atalantu! Naravno, ni ovaj nije preterano zvučno ime, ali nemojte se iznenaditi ako u timu Đan Pjera Gasperinija potpuno "povileni".

On je Sam Malers i stiže iz PSV-a za 9.000.000 evra! Potpisao je na pet godina, mada prošle sezone gotovo da i nije igrao za tim iz Ajndhovena.

11:09

Vidal je stigao!

Inter se pohvalio novim pojačanjem!

Zvanično!

10:17

Murinjo naciljao Seferovića?

Zanimljiva i neočekivana vest se pojavila u Portugalu. Žoze Murinjo je navodno zainteresovan za Harisa Seferovića, fudbalera korenima iz Bosne i Hercegovine, a inače reprezentativca Švajcarske.

On je pao u drugi plan u Benfiki i Totenhem bi gao navodno doveo kao rezervu za Harija Kejna, ali da prvo vidimo koliko ima istine u ovim pisanjima...

9:42

Zvezda ima novu metu!

Radi se o iskusnom vezisti srpskog porekla.

Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty Images/Dean Mouhtaropoulos

9:36

BOMBA U JUVEU

Ako vam je promaklo, stigao je novi napadač u "staru damu".

9:24

Vajnaldum ostaje u Liverpulu

Izgleda da će Žoržinjo Vajnaldum ostati fudbaler Liverpula.

Pominjao se odlazak u Barselonu, ali je i Holanđanin govorio da bi radije ostao na "Enfildu" iako je ušao u poslednju godinu ugovora. To znači da bi narednog leta mogao da napusti klub kao slobodan igrač i čini se da će ostati deo tima Jirgena Klopa ove sezone.

9:15

Dobrodošli u MONDO Live!

Dobro jutro narode, i ovog utorka smo sa vama i pratimo najnovija dešavanja u prelaznom roku. Ostanite uz nas tokom čitavog dana...