Fudbal

PUČE "BOMBA" U LONDONU: Garet Bejl se vraća u Premijer ligu!

Autor Milutin Vujičić Izvor mondo.rs

Izgleda da se dešava...

Izvor: Guliver/Alexandra Beier/Bongarts/Getty Images

Izgleda da će Real Madrid uspeti da se "otarasi" Gareta Bejla!

Sklonili su ga iz marketinške kampanje za nove dresove, gotovo ništa s njegovim likom ili imenom ne može da se kupi u zvaničnim klupskim "šopovima", a ispostavilo se da je to bila najava transfera pošto je Velšanin nikad bliže povratku u Englesku.

Italijanski novinar Fabricio Romano, jedan od najpouzdanijih kada su transfer vesti u pitanju, objavio je da Totenhem pregovara sa Real Madridom oko Gareta Bejla!

Dogovor je i dalje daleko, ali je tema Bejl "iskrsla" tokom pregovora Danijela Livija i Florentina Pereza oko Serhija Regilona. Tada je prvi čovek Totenhema upitao da li bi i Bejl mogao da bude uključen u veliki transfer, a deluje da je "kraljevski klub" dao zeleno svetlo.

"Garet Bejl i dalje voli Totenhem, pregovaramo... Tamo želi da bude", rekao je agent Džonatan Benet ove večeri za Bi-Bi-Si potvrdivši da se nešto dešava.

Dobro je poznato da je Garet Bejl pre dolaska u Real Madrid briljirao u dresu Spursa. Doživeo je renesansu pomeranjem sa mesta levog beka na mesto levog krila, pa je zbog toga postao najskuplji svih vremena u leto 2013. godine kada ga je Real Madrid platio više od 100 miliona evra.

Izvor: Guliver/ D Dipasupil/Getty Images

U dresu "kraljevskog kluba" je postigao 105 golova na 251 meču, osvoji četiri Lige šampiona, ali nijednog trenutka nije "do kraja kliknulo".

Navijači nisu do kraja prihvatili Bejla, koji je često delovao nonšalantno, govorio je kako mu je golf draži od Real Madrida, a izgleda da će se neuspešna romansa koja traje već sedam godina okočnati ovog leta na obostrano zadovoljstvo.

Ne zaboravimo i da će Žoze Murinjo biti zadovoljan ovim transferom pošto je Garet Bejl možda i najbolje igrao za Real Madrid u njegovom mandatu.

Za sada nema informacija koliko će Bejl koštati Totenhem...