Nije on kriv!

OGLASIO SE MIHA O KORONI: Otkrio kako se zarazio i rekao šta ga nervira više od bolesti!

Autor Dušan Ninković

Srpski trener je izneo svoje razmišljanje o korona virusu.

Izvor: Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse via AP

Pre petnaestak dana, odjeknulo je Bolonjom, Italijom, ali i Srbijom: Siniša Mihajlović pozitivan je na korona virus!

Legendarni srpski fudbaler, a sada trener ekipe sa stadiona Renato dal'Ara, testiran je odmah po povratku sa godišnjeg odmora koji je proveo na Sardiniji. Testiranjem se utvrdilo da je zaražen virusom korona.

Sada je Mihajlović, koji se uspešno izborio sa leukemijom a koji je trenutno asiptomatičan i u samoizolaciji, ispričao je kako je došlo do celokupne situacije. Ili bar kako misli da je došlo...

"Nisam uradio ništa što se nije smelo i razočaran sam zbog toliko kritika koje su stigle prema meni i porodici. Poštovao sam sva pravila i preduzeo sve mere koje je trebalo prilikom odlaska na odmor. Moguće da mi je virus prešao sa dece, odnosno nekog od njih. Noćni klubovi su, nažalost, bili otvoreni, a ja ne mogu da ih sprečim da idu tamo. Moguće da mi je virus prešao sa mog deteta, koje je sada negativno."

Nešto drugo ga, ipak, više pogađa...

"Već drugi put tokom letnih priprema ne mogu da budem sa ekipom. Međutim, kad vidim kako rade, možda im i nisam potreban", kroz smijeh je rekao Miha italijanskim medijima.

Nova sezona u italijanskoj Seriji A trebalo bi da startuje za dve nedelje, a Bolonja u prvom kolu gostuje Milanu. Meč je zakazan za ponedeljak, 21. septembar.