novi transfer

DOBRO POZNATO LICE U PARTIZANU: I on je jutros podržao Stanojevića, kao novi član Upravnog odbora

Autor Pavle Knežević Izvor mondo.rs

Do sada je bio navijač, a sada iznutra pomaže crno-bele

Izvor: FK Partizan

Novi trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je jutros svoj prvi trening sa ekipom, a javnost je na fotografijama iz "Zemunela" mogla da vidi jedno vrlo poznato lice – televizijskog novinara Mladena Mijatovića.

Vrlo brzo je stiglo i objašnjenje, novinar Pinka je kooptiran u Upravni odbor i sada je njegov novi član! Poznato je od ranije da je on veliki navijač Partizana, a za MONDO je objasnio kako je došlo do "transfera" i šta će biti njegovi zadaci.

"Na predlog predsednika Upravnog odbora, gospodina Vučelića i direktora Vazure, pristao sam da budem kooptiran u UO. Sad, pošto smo mi ozbiljan klub koji poštuje zakon, treba da ta potvrdi i skupština. To će se desiti na prvoj sledećoj sednici, a ovo je prelazni korak", rekao je Mijatović.

Ali, otkud jedan TV novinar, pre svega hronike u UO Partizana? Na takve funkcije obično dolaze ljudi, prosto rečeno, koji imaju novca…

"Upravo je i to bio cilj, da nisu u UO samo ljudi iz jedne struke, privrednici i biznismeni, već i drugi, koji imaju šta da ponude. Ja sam tu da dam doprinos za atmosferu i taj medijski deo, da možda vidim neke stvari koje oni do sada nisu videli. Širimo dijapazon pogleda na Partizan i eventualne greške i probleme koje smo imali. Krećemo od svog dvorišta", objašnjava Mijatović za naš potral.

Dugoročna ideja i planovi?

"Cilj je da se pravi partizanovci koji vole partizan, a ja sam jedan od tih, okupe oko kluba, da se klub pojača na taj način, kako bi u narednom periodu Partizan bio još jači i da bi na sportskom terenu imao još bolje rezultate. Naš zadatak je da budemo logistika, niko iz UO se nikad ne meša u rad sportskog sektora, do sad Sava, a sad i Saleta. Mi smo kao logistika i servis, da pokažemo da je Partizan najbolji i naravno da osvojimo duplu krunu dugoročno, a kratkoročno da uđemo u Ligu Evrope", objašnjava Mijatović.

Odmah je nastavio:

"Moram da kažem da me obradovalo kad sam došao koliko sam pozitivnu energiju osetio, i od predsednika Vučelića i direktora Vazure i svih ostalih. Osetio sam pravu simbiozu sa stručnim štabom i igračima i to je recept za uspeh".

Crno-beli su objavili i zvanično objašnjenje i proceduru za kooptiranje u UO.

"Fudbalski klub Partizan obaveštavajavnost da je, sledstveno čl. 53 Statuta FK Partizan, predsednik FK Partizan kooptirao novog člana Upravnog odbora, gospodina Mladena Mijatovića, uglednog televizijskog novinara.

Čast nam je i zadovoljstvo da naše snage jačaju svakim novim danom, uvereni da će iskustvo, dignitet i profesionalni rezultati gospodina Mijatovića biti nadalje u službi kluba čiji je veliki navijač.

Skupština FK Partizan će, na prvoj narednoj sednici, potvrditi ovu odluku predsednika FK Partizan.

Dobrodošao Mladene!".

Tagovi