RASTU ŠANSE

VELIKI PREOKRET, SERGEJ I LUKA STIŽU NA OKUPLJANJE? Tumbaković će ipak moći da računa na mlade zvezde!

Autor Nebojša Marković Izvor mondo.rs Izvor Blic Izvor mozzart sport

Izgleda da se stvari "kristališu"...

Izvor: MN Press

Pre nekoliko dana snažno je odjeknula vest da Nemanja Matić više neće igrati za reprezentaciju Srbije. Nakon toga stigla vest i da će mečeve Lige nacija u septembru propustiti i Luka Jović i Sergej Milinković-Savić jer im klubovi nisu dopustili odlazak.

Ali moguće je da će njih dvojica ipak u ponedeljak stići u Srbiju!

Veliki obrt je na pomolu i čini se da su šanse da će se Jović i Milinković-Savić staviti na raspolaganje Ljubiši Tumbakoviću sve veće!

Naime, čitava situacija je nastala kada su iz Italije i Španije stigle informacije da Lacio i Real Madrid neće dopustiti srpskim igračima odlazak na reprezentativno okupljanje jer bi po povratku u te zemlje igrači morali da idu u dvonedeljni karantin.

UEFA je iz tog razloga dozvolila klubovima opciju da mogu da ne puste svoje igrače tokom reprezentativnih okupljanja, ali čini se da to ipak neće biti slučaj sa njima dvojicom.

Kako prenose mediji u Srbiji - njih dvojica bi mogli da se ipak pojave na okupljanju i tako pomognu u mečevima protiv Rusije i Turske (3. i 6. septembar).

"Blic" piše da je Ministarstvo zdravlja u Italiji dalo "zeleno svetlo" da Milinković-Savić po povratku u Italiju bude izuzet iz karantina i da će zbog toga moći da stigne u Srbiju bez ikakvih kasnijih posledica.

A kako "Mozzartsport" saznaje, i Luka Jović je blizu dolaska na okupljanje jer je srpski napadač uz pomoć FSS uspeo da ubedi Zinedina Zidana i Real Madrid da dozvole napadaču da se odazove pozivu nacionalnog tima.

Jović je pokazao veliku želju da se nađe u timu Srbije, a čini se da su se i Madriđani uverili u to i rešili da popuste.

.