svakako bi bilo zanimljivo

AKO DOĐE MESI, SITI ĆE BITI SKORO NEZAUSTAVLJIV: Iskren je trener šampiona, Jirgen Klop

Autor Pavle Knežević Izvor mondo.rs

Nemac kaže i da nema šanse da Mesi dođe u Liverpul

Izvor: Guliver, Stu Forster/Getty Images Europe

Mančester siti je, kako stvari stoje, najbliži dovođenju Lionela Mesija, a to bi "građane" učinilo skoro nezaustavljivim u Premijer ligi.

Tako bar smatra trener šampiona, Jirgen Klop, koji kaže da bi se šanse njegovog Liverpula znatno smanjile ako bi došao Argentinac.

Siti je, rekosmo, najbliži dovođenju Argentinca, koji bi imao astronomsku platio od milion i po evra NEDELJNO, ali posao nikako nije završen. Ipak, Klop se priprema.

"Jasno je da bi Mesi učinio Mančester siti još težim da se pobedi, a već je teško. Za Premijer ligu bi bilo sjajno da ima najboljeg igrača na svetu", rekao je Klop.

On ipak nije ubeđen da to može da se desi.

"Nisam siguran da Premijer ligi treba podstrek, ali bi svakako bio. Bilo bi zanimljivo to videti, jer Mesi nikada nije igrao nigde drugde osim u Španiji. Fudbal je ovde drugačiji. Voleo bih to da vidim, ali nisam siguran da ću videti", rekao je Nemac.

Novinari su ga pitali postoji li šansa da dođe u Liverpul, što je bila jedna od spekulacija. Odgovor je bio više nego jasan?

"Interesovanje? Pa ko ne bi voleo Mesija u timu? Ali, nema šanse. Brojevi apsolutno nisu za nas, tako da nismo uopšte ni razmišljali o tome. Jasno je da nema šanse, ali on je dobar igrač, da budem iskren", rekao je Klop.

Liverpul danas igra protiv Arsenala meč Komjuniti šilda.


Tagovi