Uživo

SVI TRANSFERI UŽIVO: Pred nama je vrela nedelja, a počinjemo je ovako - Srbin napušta Fiorentinu...

Budite uz MONDO, i danas ćemo pratiti sva najzanimljivija dešavanja u letnjem prelaznom roku.

Izvor: VCG/GETTY IMAGES ASIAPAC

Prelazni rok širom Evrope pomeren je zbog pandemije korona virusa i trajaće sve do 5. oktobra, a svakog dana na MONDU moći ćete da čitate novosti o transferima.

Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve najvažnije transfere evropskih, svetskih i domaćih klubova koji će biti aktivni na "fudbalskoj pijaci", iako su mnogi mislili da će zbog pandemije korona virusa zavladati period štednje.

Prelazni rok u Srbiji "otvoren" je malo ranije i naši klubovi već od 16. jula mogli su da registruju pojačanja, a sada to mogu i Englezi, Italijani, Španci...

Kliknite na karticu "razvoj događaja" i osvežavajte u toku dana, očekuje vas dosta vesti.

Izvor mondo.rs
16:53

BOMBA JUNAJTEDA!

Delovalo je da je Alkantara najbliži Liverpulu, ali sada se u priču uključio Mančester junajted koji je spreman da ispuni sve uslove koje je zacrtao Bajern.

Izvor: Guliver, Stuart Franklin/Bongarts

12:20

Odlazi iz Ajaksa, blizu je...

Doni van de Bek izostavljen je sa spiska igrača Ajaksa za prijateljsku utakmicu protiv Ajntrahta if Fankfurta. Razlog je što uskoro napušta "kopljanike".

Potvrda je stigla i od trenera Erika ten Haga.

"Postoji razvoj situacije u vezi njegovog transfera zbog čega nije igrao. Videćemo šta će se dogoditi. Objavićemo nešto čim dođe do potvrde." 

10:51

Vlahović napušta Fiorentinu!

Italijanski mediji javljaju da je Dušan Vlahović pred izlaznim vratima Fiorentine, ali da će ostati u Seriji A, pa čak i igrač "viole". Parma i Verona žele mladog napadača u svojim redovima, za početak na pozajmici, ali sa pravom otkupa.

9:45

Čeka nas zanimljiv dan, možda i veliki potpisi!

Pratimo transfer pijacu, a prema najavama iz Evrope danas bi moglo da dođe do ključnih dogovora nekih od najvećih transfera današnjice. Sve oči su uprte u Lea Mesija i njegove odluke... Engleska ili Italija?

20:19

ROMA SE SNALAZI

Šta posle Aleksandra Kolarova?

Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

20:00

Karlo Anćeloti kupio kod "svojih"

Menadžer Liverpula doveo je iz Napolija Alana. Njegov transfer u Everton će iznositi 25 miliona, uz dodatna tri miliona za bonus.

Alan je rođen 1991, igra na poziciji centralnog veziste i bio je u Napoliju od 2015, kada je došao iz Udinezea.

Alan na gostovanju Zvezdi sa Napolijem
Izvor: MN Press

15:43

Idemo opet: RASTU ŠANSE da Mesi i Ronaldo zaigraju zajedno

Ali su i dalje minimalne. Prvo je o tome pisao Ekip, a  sada je to potvrdio odlično obavešteni Giljem Balag, Mančester siti nije voljan da plati obeštećenje za Mesija, koje je veće od 100 miliona evra, čime su porasle šanse da ga dovede Juventus.

Ali, on je istakao da je prelazak u Torino jako malo verovatan. Siti je i dalje izraziti favorit.

13:57

Neca trenira s Partizanom, grobari ga pamte po lepom

Prosto, normalno održavanje forme ili možda ipak nešto više. NAGAĐA SE.

13:38

Gvardiola uhvaćen u Barseloni!

Ništa čudno, čovek obilazi prestonicu svoje Katalonije, uživa u kineskoj hrani, slika se s navijačima... Ako bi neko rekao da je doputovao u Barselonu zbog razgovora i satanka uživo s Leom Mesijem - to bi već bilo čisto nagađanje. Je l' tako?

13:31

Uskoro još jedno lepo pojačanje za Lids, ovaj tim će biti super

Lids se ne zaustavlja! Posle dovođenja Rodriga iz Valensije, sprema još jedno baš fino pojačanje. U pitanju je Robin Koh, prvotimac Frajburga i reprezentativac Nemačke. On ima 24 godine, igra štopera i defanzivnog veznog, košta oko 15 miliona evra i trebalo bi da potpiše posle lekarskih pregleda. Igrač se javio iz aviona, tako da je već krenuo ka Engleskoj.

13:25

Junajted i dalje "ganja" Griliša, u kombinaciji su trojica igrača

Mančester junajted navodno ne odustaje od kapitena Aston Vile Džeka Griliša. Vezni fudbaler košta 85 miliona evra, ali Ole Gunar Solskjer je spreman da ponudi Vili razne igrače u sklopu transfera. Među ponuđenima je i golman Din Henderson, koji je nedavno potpisao novi petogodišnji ugovor. Upravo zbog toga je on opcija za pozajmicu, jer ga Solskjer vidi kao naslednika Davida De Hee.

U "kombinaciji" su i golman Serhio Romero, kao i levi bek Diogo Dalot, koji nije u trenerovim planovima.

13:18
13:18

Barselona odbila Mesija

Ne želi nikakav sastanak o odlasku, samo o eventualnom produženju.

12:09

Bijelsa doveo ZVUČNO ime!

Posao je završen, Rodrigo dolazi u Lids! Dosadašnji napadač Valensije plaćen je 40 miliona evra, što je najskuplje plaćeno pojačanje u istoriji Lidsa. Ugovor je potpisan na četiri godine. Marselu Bijelsi će sada biti mnogo lakše u napadu, pošto je pre dolaska 29-godišnjaka iz Španije jedini siguran u napadu bio Patrik Bamford.

Rodrigo je inače igrao u Premijer ligi pre punih 10 godina, ali je tada na pozajmici u Boltonu dao samo jedan gol. Sigurni smo da su se stvari promenile od tada.

11:46

Barselona ga hoće, on nema ništa protiv

Englezi pišu da Sadio Mane ne bi imao ništa protiv da ode u Barselonu i sarađuje sa Ronaldom Kumanom, sa kojim je bio u Sautemptonu. Barsa želi Manea u svetlu sve izvesnijeg odlaska Lea Mesija sa Nou kampa.

11:19

Veljko Paunović je stigao u Englesku!

Preuzeo je Reding i boriće se u istom prvenstvu sa Vladom Ivićem. Detalji na MONDU.

10:58

Lampard ne staje, hoće da se pojača domaćim snagama!

Čelsi je doveo četiri prilično jaka pojačanja: Timo Verner, Ben Čilvel, Hakim Zijeh i Tijago Silva, ali tu nije kraj. Englezi pišu da su "plavci" krenuli u ozbiljan lov na Deklana Rajsa iz Vest Hema i da nude ozbiljnu sumu. Videćemo kako će se to završiti.

Ne zaboravite da je Čelsi i dalje zainteresovan i u pregovorima za dovođenje Kaija Haverca iz Bajer Leverkuzena.

10:54

Jedna od transfer priča leta u srpskom fudbalu dobija kraj

Dugo se pisalo da li će se desiti ili neće, Zvezda je zvaničnim saopštenjem negirala transfer, iz Atine su stigle vesti da od ovog nema ništa, ali ipak - preokret! 

10:49

Dobrodošli u MONDO live!

Ostanite s nama u toku dana, pratićemo najzanimljivija dešavanja sa "fudbalske pijace".