Ali, to nije loše

''Ti LJUDI, ONI SU LUDI'': Slaven Bilić šokirao izjavom o najvećim trenerima današnjice!

Autor Dušan Ninković

Hrvat nikada nije imao problem da kaže sve što misli.

Izvor: MN Press

Slaven Bilić je uspeo da uvede Vest Brom u Premijer ligu, još jednom je pokazao svoje trenerske kvalitete, ali je u intervjuu za hrvatske medije pokazao i ko su oni najbolji.

Govoreći o najboljim fudbalskim trenerima današnjice, Hrvat je naveo njih četvoricu i jednu zajednički osobinu. Po njegovim rečima, svi oni su ludi!

Naravno, nije Slaven mislio ništa loše u ovoj izjavi, samo je sabrao talenat koji imaju, trud koji ulažu i posvećenost koja ih tera da ''žive'' fudbal.

''Zaključio sam, gledajući i radeći, to je iskustvo o kom govorimo, mislim da je to u svakom poslu. Svi ovi najveći... Nije razlika između njih i ostalih samo talenat. Čak je pitanje i da li je talenat? Oni su ludi'', započeo je Slaven Bilić.

Nekadašnji selektor Hrvatske je nastavio, a kao prvi primer je naveo Antonija Kontea.

''Ti kad pričaš o fudbalu sa Konteom... Kad vidiš njega na televiziji, njega fizički boli kada oni izgube. Ti ljudi rade više od drugih'', dodao je trener VBA.

I Klop isto?

''Klop, Konte, Pep. I Bijelsa. Ti vidiš njega, to je nemoguće. Ne možeš da kažeš sebi 'Idem da gledam Bijelsine treninge pa ćemo mi dogodine isto tako'. Nećeš, ti moraš biti bijelsa da bi mogao isto tako'', zaključio je Bilić.

Govoreći o Marselu bijelsi, kog zovu ''El Loco'', Bilić je pričao o poštovanju koje on ukazuje ostalim ljudima, ali i o tome kako Argentinac shvata fudbal, pošto su nekoliko puta pričali. Na kraju je sve uspeo da stavi u jednu reč - GOSPODIN!