U RIZIČNOJ JE GRUPI

DRŽI SE, SINIŠA: Bolonja saopštila lošu vijest, Miha pozitivan na KORONU!

Autor Nikola Janković Izvor mondo.rs

Legendarni trener nalazi se u grupi rizičnih pacijenata, s obzirom na borbu sa leukemijom.

Izvor: MN Press

Loše vijesti stigle su iz Italije.

Siniša Mijajlović (51) bio je pozitivan na testiranju na korona virus po povratku sa godišnjeg odmora i već je smješten u strogu izolaciju.

"Po povratku u Bolonju u petak, Siniša Mihajlović bio je pozitivan na testiranju na COVID-19", stoji u kratkom saopštenju na sajtu kluba sa "Renato Dal'Are".

"Kod našeg trenera ne postoji nikakvi simptomi, ali će ostati u izolaciji naredne dvije nedjelje u skladu sa preporukama nadležnih".

Dodato je da je kompletan mladi tim Bolonje obavio testove na korona virus prethodnih dana i da su svi rezultati bili negativni.

"Prvi tim i članovi stručnog štaba će biti testirani sjutra", stoji na oficijelnom sajtu kluba.

Mihajlović je kratak period od kraja prošle, do početka priprema za sezonu 2020/21, proveo krstareći Mediteranom sa porodicom.

Njegova kćerka Vitorija čak se u jednom trenutku pohvalila Sinišinim snimkom sa fudbalskog terena.

Legendarni fudbaler i jedan od najboljih srpskih fudbalskih trenera saopštio je u julu 2019. da boluje od leukemije i da mora na hitnu operaciju. Uprkos tome, ostao je uz ekipu i vodio treninge i utakmice praktično iz bolničke postelje, a prvi put se pojavio na stadionu kraj atletske staze nepuna dva mjeseca kasnije.

Prošlog maja, u jeku pandemije korona virusa koja je žestoko pogodila Italiju, stigle su divne vijesti o Mihinoj pobjedi nad teškom bolešću i izlasku iz hemoterapije.

O tome je govorio i njegov kum, Dejan Stanković.

Bolonja je insistirala na tome da se već početkom marta, dok je zloslutni virus harao Lombardijom i severom Italije, Srbin sa porodicom preseli u Rim, na šta je on nevoljno pristao.

Ovog ljeta odlučio je da proputuje sa suprugom Arijanom i kćerkama, Mihajlovići su boravili na Sardiniji, a po povratku u Ređo Emiliju sačekale su ga neprijatne vijesti.

Kakvu snagu volje posjeduje, Miha je već pokazao boreći se sa ozbiljnom bolešću. Želimo Siniši brz oporavak i povratak na posao.