A Tirana za dva dana

BRIGA ZA STANKOVIĆA PRED TIRANU: Najbolji igrač Zvezde morao na terapije!

Autor Dušan Ninković Izvor Sportski žurnal

Ove sezone je, silom prilika, postao prvi napadač Crvene zvezde, a u Novom Sadu je osvojio tri boda.

Izvor: MN Press

Problem za Dejana Stankovića i to prilično veliki.

Na poslednja tri meča koja je Crvena zvezda odigrala, El Fardu Ben je postigao šest od devet golova svog tima. A zatim zatražio izmenu, piše Sportski žurnal.

Odmah nakon što je loptu iz slobodnog udarca poslao iz leđa golmana Petrića, momak sa Komorskih ostrva je pokazao klupi da mora napolje. Na teren je poslat Ričmond Boaći, Zvezda je zaigrala sa dva napadača, a Ben je otišao na terapije.

Medicinski tim Crvene zvezde je, prema pisanju Sportskog žurnala, već u petak uveče počeo misiju ''oporaviti Bena za Tiranu''. Još nije poznato da li će to biti potpuno izvodljivo, ali srpski tim može da se nada da će najbolji strelac igrati u Albaniji.

Da je ostao na terenu do kraja meča, šanse bi bile daleko manje.

Ovako, Ben je izmenu zatražio na vreme. Dovoljno minuta da se uigrava na poziciji centralnog napadača, koja će mu verovatno biti poverena i u utorak, a dovoljno dobar tajming za izlazak iz igre, kao ose povreda ne bi pogoršala.

Jasnija slika o stanju nekadašnjeg fudbalera Olimpijakosa biće poznata u toku današnjeg dana, kada se obavi još jedan trening crveno-belih, ali i dodatna testiranja za Bena.