"AH, GUBIM KOSU"

POČUPAĆU TI PERIKU: Konte poludio zbog prijetnji igrača Sevilje, izazvao ga na FAJT posle meča!

Autor Milutin Vujičić Izvor mondo.rs

Svašta smo vidjeli u finalu...

Izvor: Tanjug/Lars Baron, Pool Photo via AP

U burnom finalu Lige Evrope slavila je Sevilja, što je već postala tradicija u ovom takmičenju, a Inter uprkos odličnim igrama od dolaska Kontea nije ličio na sebe...

Konte je pokušavao da razmrda svoje igrače, stalno je vikao na njih i pokušavao da ih održi budnima, a toliko je bio energičan u jednom trenutku da se ozbiljno pokačio sa Everom Banege iz Sevilje. Njih dvojica su imala burnu raspravu, a "čitači s usana" otkrili su i o čemu!

Naime, italijanski mediji prenose da je svađa počela oko jednog duela Evera Banege sa igračem Intera, a posle toga je sa klupe skočio Antonio Konte.

Žustra rasprava pretvorila se u svađu - Banega je navodno zapretio Konteu da će "doći do njega da ga povuče za kosu i pokaže svima da nosi periku", a to je posebno razljutilo trenera Intera koji je još u igračkim danima bio proćelav.

Naravno, tehnologija je napredovala tako da je Konte u međuvremenu presadio kosu, kao i još mnogi iz svijeta fudbala, ali čini se da je Italijan osjetljiviji od ostalih.

Mediji prenose da je Konte toliko bio iznerviran da je Banegi poručio da ga "izaziva na tuču posle meča van stadiona", ali sumnjamo da će se to desiti pošto će Argentinac sa svojim saigračima slaviti trofej u poslednjoj utakmici u dresu Sevilje.