Fudbal

SJEĆATE SE RANDUA? Arkan je zvijezdu serije "Kasandra" doveo na meč Obilića, a on i DANAS čuva taj dres!

Autor Milutin Vujičić Izvor mondo.rs

Originalni dres je sačuvao i oblači ga kako bi se sjetio dana kada je bio obožavan na ovim prostorima.

Izvor: MN Press

Lude devedesete...

Sjećate li se venecueluanske serije "Kasandra" koja je bila veliki hit u našem regionu? Pojedini su se toliko uživjeli da su se borili da bude "oslobođena iz pritvora" tokom hapšenja u seriji, a popularnost likova iz telenovele pokušao je da iskoristi i Željko Ražnatović "Arkan".

Pokojni vlasnik Obilića, koji je takođe bio hit tokom devedesetih i jedini je klub koji je uspio da "razdvoji" Zvezdu i Partizan, imao je zanimljivu marketinšku akciju.

Naime, Arkan je pozvao Henrija Sota, glumca koji je u seriji tumačio ulogu Randua, kako bi izveo početni udarac na utakmici između Obilića i Vojvodine.

"Randu" se pojavio, ovoga puta bez noževa karakterističnim za ulogu, pa je malo žonglirao loptom, izveo početni udarac i pozdravio se sa svim igračima koji su bili oduševljeni što vide lice sa "malih ekrana" uživo na terenu, a šta reći tek za publiku...

Izgleda da im je Soto donio sreću pošto su godinu dana kasnije osvojili šampionski pehar, jedini u istoriji, a ni dan-danas ih nije zaboravio.

Glumac je na svoj Instagram profil nedavno okačio fotografiju u kojoj je u dresu Obilića, što je poklon iz prethodne posjete klubu sa Vračara. Sačuvao ga je i 22 godine kasnije, a očigledno voli da ga nosi i prisjeća se dana kada je bio obožavan na ovim prostorima!

Ovako izgleda danas...

Tagovi