Uživo

SVI TRANSFERI UŽIVO: Ludo od jutros - Čelsi našao TOP štopera za džabe, Dmitroviću propao transfer zbog Hrvata!

Ostanite uz MONDO, tokom čitavog dana ćemo pratiti dešavanja na "fudbalskoj pijaci".

Izvor: Ben Hoskins/Getty Images Sport, Gonzalo Arroyo Moreno / Stringer / Guliver / Getty Images, MN Press

Prelazni rok širom Evrope pomeren je zbog pandemije korona virusa i trajaće sve do 5. oktobra, a svakog dana na MONDU moći ćete da čitate novosti o transferima.

Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve najvažnije transfere evropskih, svetskih i domaćih klubova koji će biti aktivni na "fudbalskoj pijaci", iako su mnogi mislili da će zbog pandemije korona virusa zavladati period štednje.

Prelazni rok u Srbiji "otvoren" je malo ranije i naši klubovi već od 16. jula mogli su da registruju pojačanja, a sada to mogu i Englezi, Italijani, Španci...

Kliknite na karticu "razvoj događaja" i osvežavajte u toku dana, očekuje vas dosta vesti.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

10:41

Gde će Suarez?

Raspitivao se Luis Suarez, ali... Možda se Urugvajac ne vrati u Ajaks. Razlog su bolje ponude koje stižu iz Italije gde ga još nisu otpisali.

Izvor: DAVID RAMOS/GETTY IMAGES EUROPE

10:34

Šteta za Dmitrovića

Bio je viđen prvi golman reprezentacije Srbije u Atletiko Madridu, međutim hrvatski čuvar mreže Ivo Grbić mu je "pokvario" trasnfer.

Marko Dmitrović će za sada ostati u Eibaru, a Atletiko je Grbića platio 3,5 miliona evra, tako da će Lokomotiva lepo zaraditi, doduše ostaće bez svog najboljeg golmana pred kvalifikacije za Ligu šampiona.

Izvor: MN Press

10:32

Čelsi našao štopera!

Jasno je svima da Čelsi posebno kuburi sa odbranom i zbog toga će angažovanje jednog ili više štopera biti prioritet do kraja prelaznog roka, a interesantno je da im je ponuđen Tijago Silva iz Pari sen Žermena, piše "Telegraf".

Legendarni brazilski štoper je u godinama, ima ih već 36, ali bi došao bez obeštećenja. Navodno mu je oduvek bio san da igra u Premijer ligi, ali da li je prekasno?

Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty Images/Dean Mouhtaropoulos

10:25

Za početak...

...podsetite se šta je bilo juče. Juče se najviše pričalo o odlasku Tomanea iz Crvene zvezde, dok je najviše spekulacija bilo u inostranom fudbalu, pa se pričalo i o selidbi Nikole Maksimovića iz Napolija i to u Premijer ligu.

Izvor: Guliver/Getty Images/Francesco Pecoraro

10:24

Dobro došli u MONDO live!

Dobro jutro svima, i danas smo sa vama, pratimo sve najnovije informacije vezane za prelazni rok. Nadamo se da je pred nama zanimljiv dan.

Ukratko

  • Prelazni rok u većini evropskih zemalja traje do 5. oktobra.
  • I dalje je najveći transfer Viktora Osimhena iz Lila u Napoli...
učitaj još +