Fudbal

Milinković: Momci su utučeni

Autori mondo.me Mladen Stojović

Šef stručnog štaba Budućnosti Mladen Milinković govorio nakon poraza od Ludogoreca

Izvor: MONDO/Gordana Bojanić

Srećan sam zbog pobjede, posebno jer smo igrali protiv protivnika koji igra stvarno dobro. Budućnost je bila opasan protivnik. Kada je bilo 2:0 mislio sam da je gotovo, ali Budućnost je stvarno odigrala dobro. Još jednom, sve pohvale za Budućnost - rekao je trener Ludogoreca Pavel Vrba nakon pobjede nad Budućnosti.

“Plavi” su tako ispali u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od Ludogoreca rezultatom 3:1, takmičenje će nastaviti u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a bivši selektor Češke je pohvalio Budućnost.

Trener Podgoričana Mladen Milinković se zahvalio Vrbi, a bio je razočaran nakon ispadanja.

Drago mi je da sam čuo lijepe riječi od kolege, jer znamo ko je Vrba i šta je napravio u evropskom fudbalu. Dolazim iz svlacionice gdje su naši igrači utuceni - bole ih naslovi koje su pročitali na našim portalima "Nemoćna Budućnost". Ili se ja i Vrba ne razumijemo ili nijesmo gledali istu utakmicu. Buducnost nije bila nemoćna”, rekao je Milinković.

Budućnost je igrala bez Draška Božovića i Petra Grbića, a čak 45 dana je provela u karantinu prije meča sa Ludogorecom.

Trenirati samo 20 dana od toga i odigrati tri utakmice - sigurno da je malo da bi se suprotstavili Ludogorecu. Međutim igrači su pronasli snage i volje i ne želim da govorim šta bi bilo kad bi bilo. Bez Grbića i Božovića odigrati ovako protiv Ludogoreca. Sigurno da se mi nijesmo obrukali nego smo dostojno reprezentovali i svoj klub i grad i crnogorski fudbal”, poručio je Milinković.

Tagovi