Fudbal

Zeti prolaz i 460.000 eura: Zadovoljstvo! (FOTO, VIDEO)

Autor Gordana Bojanić

Vukovi će u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv Progresa iz Luskemburga 27. avgusta na strani

Izvor: MONDO

Misija na Pirinejima je uspješno obavljena!

Zeta je sa svojim vrtićem savladala Engordani u Andori sa 3:1 u pretkvalifikacijama za Ligu Evrope i plasirala se u 1. kolo kvalifikacija za LE.

Trener Dejan Roganović mora da bude zadovoljan jer su golove postigli 18-godišnji Mijat Lambulić i Ivan Vukčević, te dvije godine stariji Lazar Lambulić, dok je kasa Golubovčana popunjena sa 460.000 eura.

Zeta je 220.000 inkasirala zbog učešća u pretkvalifikacijama, a još 240.000 zbog prolaza u 1. kolo kvalifikacija za LE gdje je čeka Progres iz Luksemburga - taj meč je na programu u Luksemburgu 27. avgusta.

Da su Zećani pucali od sreće nakon pobjede govore i snimci sa društvenih mreža gdje se pjevali 'Igra Zeta, rika se čini'.

"Najvažnije je da smo prošli. Ispunili smo cilj. Prolaz u narednu rundu je jako važan za klub, za sve nas. Tako da smo zadovoljni", rekao je Vasko Kalezić, koji se ljetos vratio u Zetu iz Budućnosti i pošto je jedan od najiskusnijih nametnuo se kao lider.

"Drago mi je da sam povukao mladu ekipu i što su mladi igrači dali golove. I tim, i ja možemo bolje, vjerujem da ćemo napredovati. Okrećemo se narednom protivniku na evropskoj sceni, očekuje nas put u Luksemburg, ali prije toga imamo obavezu u prvenstvu protiv Jezera u gostima”, poručio je Kalezić u izjavi za Pobjedu.