Fudbal

ŠAMAR za Budućnost pred Ludogorec: PORAZ OD DEČIĆA!

Autor Gordana Bojanić

Plavi na otvaranju 15. sezone naše lige izgubili od Dečić sa 2:0

Izvor: MN Press

Aktuelni šampion nije uspio ni da zaprijeti protiv prvaka Druge lige i povratnika u elitu, pa je tako napravio očajnu uvertiru pred 1. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Budućnost je izgubila od Dečića na gostovanju na Zlatici (2:0), gdje su Tuzani igrali kao domaćini pošto reflektori na Tuškom polju još nisu gotovi. Šamar „plavima“ su lupili Camaj koji je postigao gol za 1:0 u 33. minutu i Vuljaj koji je potpisao konačnih 2:0.

Budućnost je bila neprimjetna i nije ličila na sebe od prošle sezone kada je bila dominantna, a činilo se da previše razmišljaju o Ludogorecu sa kojim igraju 19. avgusta pod Goricom u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kao da su znali da su Bugari ušli u formu pred dolazak u Podgoricu, pošto su savladali Slaviju iz Sofije sa 3:0 nakon dva vezana poraza u Superkupu i 1. kolu prvenstva.

Dečić je sve to iskoristio i napravio veliko iznenađenje. Tako je Dečić dokazao da sa Edisom Mulalićem i sa ozbiljnim pojačanjima neće igrati epizodnu ulogu u prvenstvu, već će se boriti za visok plasman.

Otvaranje 15. sezone naše fudbalske lige je donijelo zanimljiv rezultat, a prvenstvo se nastavlja sjutra sa četiri utakmice.

1.kolo

Dečić – Budućnost 2:0 (Camaj 33', Vuljaj 69')

SUBOTA
17.30 Jezero - Rudar

20.00 Sutjeska - Petrovac

20.00 Zeta - Iskra

20.00 Podgorica - Titograd