SKLONI SE!

Snimak o kom SVI PRIČAJU: Kad je Mesi video NJEGOVU ruku odbio je da se rukuje!

Autor Milutin Vujičić Izvor mondo.rs

Iako nekada deluje nezainteresovano, ume i on da se naljuti...

Izvor: DAVID RAMOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty images/David Ramos

Barselona je prošla na "fajnal-ejt" Lige šampiona pobedivši Napoli u revanšu na "Nou Kampu" uz novu maestralnu partiju Lea Mesija (3:1), a moglo je da bude i ubedljivije...

Inspirisana "desetka" Barselone postigla je i gol nakon savršenog prijema lopte u prvom poluvremenu, ali je arbitar Džunejt Čakir iz Turske dobio signal iz VAR sobe da možda nije sve bilo po pravilima. Da li je Mesi igrao rukom?

Čakir je želeo sam da se uveri na monitoru kraj terena i neočekivano je odlučio da poništi gol, iako gledaocima kraj malih ekrana nije bilo najjasnije zbog čega.

Leo Mesi je verovatno na poluvremenu video da je "oštećen" i lako je moglo da se desi da taj gol presudi da Barselona ne prođe u nastavak takmičenja, pa zbog toga nije želeo ni da se pozdravi sa Čakirom po završetku utakmice.

Snimak trenutka kada nepoznata ruka prilazi ka Mesiju, a on odbija da se rukuje obišla je planetu. Mnogi su mislili da je u pitanju Kostas Manolas iz Napolija, ali zapravo je to bio sudija.

Njihov naredni susret bi mogao da bude veoma interesantan, a vredi podsetiti da je Čakir na meču protiv Napolija pokazao i na "belu tačku" za Barselonu kada je upravo Leo Mesi oboren. Prikrao se sa leđa Kulibaliju i dobio po nogama...

Tagovi