DEKIJU SE SVIĐA!

Orilo se "Bravo, Čupo", a on poručuje: Ovo je bio moj san!

Autor Milutin Vujičić

Oduševio je tokom priprema.

Izvor: MN Press

Strahinja Eraković (19) bio je već neko vreme nadomak prvog tima Crvene zvezde, a pravilo o "bonus" igračima u startnoj postavi samo ga je poguralo ka debiju kod Dejana Stankovića.

To je zaslužio i bez obzira na pravilo, pošto je bio odličan za Grafičar prošle sezone, dok je pažnju skrenuo i partijama na pripremama. Momak interesantne frizure bio je veoma siguran na svom debiju protiv Novog Pazara (3:0) upisavši prvi trijumf i to bez primljenog gola.

Čulo se i kako ga Stanković bodri tokom meča, tišina na stadionu omogućila je da čujemo "Bravo, Čupo", a i mladom fudbaleru to prija...

"Ovo je moj san, od malih nogu, od kada sam počeo da treniram fudbal - da debitujem za prvi tim Crvene zvezde. Ostaje žal što je bilo pred praznim tribinama, jer imam ogromnu želju da istrčim pred naše navijače i da zajedno sa njima slavim pobede", kazao je Eraković.

"Nadam se da ću ubrzo imati priliku da se pokažem i našim 12. igračem".

Strahnja Eraković je kazao da su ga sve vreme bodrili saigrači, od kada je u prvom timu, a da paze na njega pošto je najmlađi. Ističe da se lepo uklopio i da prihvata sugestije bez sujete.

"Postojala je pozitivna trema, što je i normalno, ali mislim da se to nije videlo na terenu. Drago mi je i što nismo primili gol, jer je za ekipu veoma važno da mi u defanzivi ulivamo sigurnost i ne pravimo greške", ispričao je Strahinja Eraković.