FUDBAL ILI VATERPOLO?

POTOP u Hrvatskoj, a bivši igrač Partizana ZAPLIVAO na terenu! (VIDEO)

Autor Jovan Terzić

Pogledajte fudbalsku verziju izreke "kad ti život da limun, napravi limunadu" u režiji momka iz Partizanove škole, koji sada nastupa za Slaven Belupo.

Izvor: Facebook/HNK Gorica/printscreen

Ekipe Gorice i Slaven Belupa u petak su završile sezonu u Prvoj hrvatskoj ligi međusobnim duelom bez rezultatskog značaja.

Obe ekipe obezbedile su plasman na sredini tabele, pa igrači nisu bili preterano motivisani da se "kidaju" u poslednjem meču sezone, tako da i ne čudi što je završen bez golova, a volju fudbalera je dodatno ubila kiša koja je lila u okolini Zagreba.

Međutim, upravo ta kiša učinila je ovaj meč bar malo zanimljivijim.

Naime, kako je meč odmicao na terenu je bilo sve više vode i lopta je sve manje mogla da se kreće po travi, pa se u se igrači obe ekipe snalazili kako su znali u ovom "vaterpolu".

O količini vode svedoči i detalj iz 85. minuta kada je na teren oboren srpski fudbaler u redovima Slaven Belupa, Nemanja Glavčić.

Momak koji je ponikao u Partizanu našao se u vodi, a kada je već tako, nije mu preostalo ništa drugo nego da zapliva!

Pogledajte:

Oluja na stadionu nije, međutim, poremetila sve aktere ovog meča. Fudbalski klub Gorica objavio je na svojoj  Facebook stranici snimak jednog od sakupljača lopti koji se nije dao zbuniti uprkos prolomu oblaka na stadionu u Velikoj Gorici.

Nemogući uslovi za igru iznenadili su i domaćeg trenera Valdasa Dambrauskasa, koji je posle meča kroz smeh davao izjavu za medije.

"Vrlo neobično. Nikada nisam doživeo ovakvu utakmicu. Verujem da i mnogi igrači, posebno ovi mladi, nisu ovako nešto doživeli. Hvala Bogu odigrali smo utakmicu bez povreda. Čestitam svima, svi su bili korektni, a nije bilo lako u ovakvim uslovima“, rekao je litvanski trener koji od februara vodi Goricu.

Tagovi