Fudbal

Zvezdi fali napadač, ali ga možda VEĆ IMA: Crnogorac donio pobjedu u 89!

Autori mondo.me Milutin Vujičić

U samom finišu utakmice Crvena zvezda je došla do pobjede na drugoj test utakmici na ljetnjim pripremama.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je odigrala dobar meč u Gornjem Milanovcu, ali je malo falilo da im Metalac "odoli" zbog slabe realizacije šansi, međutim Nikola Krstović je u 89. minutu donio i drugi trijumf svojoj ekipi tokom ljetnjih priprema!

Mladi crnogorski napadač, koji je prošlu polusezonu proveo na pozajmici u Grafičaru, pogodio je na sjajan način glavom i "lobovao" golmana Metalca, poslavši tako Dejanu Stankoviću poruku da može da računa na njega u 2020/21. Jasno je da Crvenoj zvezdi nedostaje pojačanje u napadu, van forme su Tomane, Boaći i Pavkov, a možda rješenje već postoji u postojećem kadru...

METALAC - CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:0)

Stanković se za drugu provjeru na pripremama odlučio za vrlo jak tim, koji je odmah žustro ušao u utakmicu, kao da je u pitanju takmičarska, ali je mašio sve šanse u koje je ušao.

Vrlo raspoložen bio je novi-stari "dirigent" igre Crvene zvezde, sjajni Aleksandar Katai, međutim ni njemu se nije dalo da se opet upiše u strijelce, kao ni da Srđana Spiridonovića počasti asistencijom, pošto je pojačanje iz Poljske šutiralo pravo u golmana.

Kada je delovalo da će se susret završiti bez pobjednika, Zvezda je dodatno "pritisnula" rivala, pokazala da može da vrši presing u visokoj zoni, a centaršut Gobeljića sa desnog boka u gol je pretvorio mladi Krstović kome će to mnogo značiti za samopouzdanje.

Crvena zvezda do srijede ostaje na Divčibarama, a onda se seli u Staru Pazovu gdje će nastaviti da se priprema za narednu sezonu. 

ZVEZDA: Borjan (od 65. Katić) - Gajić (od 65. Gobeljić), Pankov (od 65. Babić), Milunović (od 65. Degenek), Hajdin (od 30. Eraković) - Petrović (od 65. Vulić), Sanogo (od 65. Jovičić), Ivanić (od 65. Nikolić), Spiridonović (od 65. Radulović) - Katai (od 65. Krstović) i Tomane (od 46. Vukanović).