Fudbal

Musliman veličao Ratka Mladića, sad preti Srbinu koji mu je "smestio"

Autori mondo.me Milutin Vujičić

Neke stvari možemo videti samo na Balkanu...

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Nova bura na Balkanu, a u glavnoj ulozi Ratko Mladić.

Ukratko, fudbaler Belmin Halilović otpušten je iz Alfa Modriče pošto je u javnost procurila njegova prepiska na društvenim mrežama u kojoj veliča generala Ratka Mladića. Halilović se izvinio za to što je uradio, a za sve je optužio saigrača Daniela Pavlovića.

Kazao je da mu je prijatelj Srbin "smestio" i da ga je izdao za novac, a da mu je zbog "sarkastične šale" uništen život, dodavši da se neće osvetiti…

Ipak, Daniel Pavlović, jedan od dvojice koje Halilović sumnjiči za "drukanje" (uz Jasmina Memiševića), u razgovoru za "Sportsport.ba" ističe da nije istina da su traži od njega mito, kao i da će zbog svega ovoga pokrenuti tužbu za klevetu.

"To nije istina, nek dokaže sve to što govori", kazao je Pavlović.

"On mene i ne zanima, samo sam hteo da učinim uslugu Dariju Puriću. Nema istine u njegovim tvrdnjama da sam ga ja ucenjivao i da sam izbacio u javnost tu spornu fotografiju niti da sam ga, kako sam kaže - uvalio".

Pavlović ističe da je u Sarajevu imao dženazu najboljeg prijatelja kada se sve desilo i da nema nikakve veze sa tim, ali da svakako "osuđuje što je veličako ratnog zločinca".

"Podižem protiv njega tužbu za klevetu i nanošenje duševne boli. Pretio je meni i mojoj deci kako će nas voziti u gepeku i to sa raznih brojeva. Mislim da mu je ovim karijera gotova, ali ja nisam kriv za ono što mu se desilo i za to mora sam da snosi posledice", zaključio je Pavlović.

Tagovi