Fudbal

Rakojević nije više trener Sutjeske

Autor mondo.me Izvor MINA

Nikola Rakojević nije više trener Sutjeske, saopšteno je poslije sjednice Upravnog odbora (UO) nikšićkog fudbalskog kluba.

Izvor: MONDO

Na sjednici UO FK Sutjeska, kojoj je prisustvovao i šef stručnog štaba Nikola Rakojević, analizirana je prethodna takmičarska sezona.

"Konstatovano je da ostvareni rezultati nijesu na nivou očekivanih, ali plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, drugo mjesto u Telekom 1. CFL, plasman u polufinale Kupa i obezbijeđeno učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope su rezultati koji ne bi smjeli biti razlog za nezadovoljstvo", kaže se u saopštenju.

Članovi Upravnog odbora su se zahvalili Rakojeviću na izuzetnoj saradnji, krajnje profesionalnom odnosu i istorijskim rezultatima postignutim u proteklom periodu.

"S obzirom da je Rakojeviću istekao ugovor zajednički je konstatovano da će se za iduću takmičarsku sezonu tražiti novo rješenje na mjestu šefa stručnog štaba", navodi se u saopštenju.

ističe se da je nepodijeljena želja uprave Kluba da Rakojević ostane i dalje u FK Sutjeska.

"I da svojim nespornim stručnim znanjem, iskustvom i fudbalskim autoritetom, na odgovarajućoj poziciji u Klubu, nastavi da daje doprinos daljem razvoju i unaprijeđenju FK Sutjeska", kaže se u saopštenju.

Podgorički mediji su objavili da će novi šef stručnog štaba Sutjeske biti Dragan Radojičić

Tagovi