Fudbal

SLUČAJ LUKA JOVIĆ: Zidan progovorio o koroni, izolaciji i transferu!

Autori mondo.me Nebojša Marković

Srpski napadač je bio jedna od tema o kojoj je francuski stručnjak govorio pred meč Reala sa Alavesom.

Izvor: GONZALO ARROYO MORENO/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Luka Jović ne prestaje da "silazi" sa naslovnica španskih medija, a ovoga puta je u centru pažnje zbog novog odlaska u samoizolaciju.

Srpski napadač je bio u kontaktu sa osobom koja je bila pozitivna na korona virus, pa je morao da napusti Real Madrid i izoluje se. Sada je o svemu tome progovorio Zinedin Zidan.

Francuski stručnjak je govorio o situaciji u kojoj se nalazi Jović, testovima koje je obavio, ali i o njegovoj budućnosti u klubu.

"Što se tiče Jovića, vi imate informacije o kovidu-19 i pošto nismo želeli da bilo šta rizikujemo, on trenutno nije sa nama. Nadam se da će se to brzo promeniti da će se uskoro vratiti", počeo je Zidan o srpskom napadaču.

"Informisao me je timski doktor da je njegov test na kovid bio negativan. Ali uskoro će obaviti još jedan test i tada će situacija biti rešena. Takve stvari mogu da se dese. Istina je da on nije mnogo srećan, naročito zbog povrede koju je imao", objašnjava Zidan.

Izvor: YouTube/BeanymanSports/Screenshot

Francuz se potom osvrnuo na to šta će biti sa Jovićem, imajući u vidu da mediji već mesecima navode da će bivši igrač Crvene zvezde ovog leta napustiti Real Madrid.

Praktično otkad je stigao u Real, španski mediji tvrde da će Jović biti pozajmljen nekom drugom klubu, ili čak prodat, a pominjali su se Milan, Mančester junajted i mnogi drugi...

"Jović je odličan fudbaler, napadač koji postiže golove, ali nije mnogo igrao. Nadamo se da će uskoro opet biti sa nama i sledeće sezone takođe. Jović je deo tima i računamo na njega naredne sezone. Znam da postoji mnogo priča... Imao je neke događaje (van terena, prim. aut), ali kao fudbaler je vrlo dobar", zaključio je Zinedin Zidan.