Fudbal

BRUTALNI Španci: Luka Jović – RASPRODAJA!

Autori mondo.me Vladimir Sukdolak

"Marka" piše da je vreme da Srbin napusti klub, jer postiže gol na svakih 770 minuta.

Izvor: Twitter

Kako je samo prošlo leto bilo lepo za Luku Jovića u profesionalnom smislu. San da pređe u redove jednog od najboljih klubova sveta, verovatno i najboljeg, konačno mu se ostvario. Ajntraht iz Frankfurta i Real brzo su postigli dogovor i Jović je postao deo "kraljevskog kluba" za 60 miliona evra.

To je, za sada, bio možda i poslednji lepi događaj u sportskoj karijeri sprskog napadača, jer od tada do danas Jović ide iz nevolje u nevolju.

Nije mu mnogo trebalo da se susretne sa kritikama, sasvim normalnim kada ste član velikog kluba, a na terenu ne pružate ono za šta se skupo plaćenji. U njegovom slučaju nije doprinosio golovima.

Morao je mladi srpski fudbaler i da pravda neodgovorno ponašanje za vreme pandemije korona virusa, a zatim se i povredio dok je bio u Srbiji. Ni tu nije bilo kraj neprilika, jer se poslednja dogodila pre neki dan, kada je otkriveno da je Luka bio u društvu prijatelja koji je pozitivan na koronu, pa mora u samoizolaciju na 14 dana.

Uz sve to, kada se činilo da su se Real i Mančester dogovorili oko transfera Jovića na Old Traford, "crveni đavoli" su odustali.

Da je Srbin potrošio sve kredite potvrđuje i brutalna naslovnica tiražne i popularne madridske "Marke". Na njoj se nalazi Luka Jović, a njegova fotografija potpisana je sa dve reči "NA RASPRODAJI"!

Španci nemaju više strpljenja, niti žele da trpe nestašluke