PROPADE!

Luka Jović: Ja hoću! Real Madrid: Prihvatamo! Mančester junajted: Ipak, NE!

Autori mondo.me Nikola Janković

Dok je uredništvo "Marke" sabiralo Srbinove gluposti, konkurentski list ugrabio je priliku da "baci bombu".

Izvor: GONZALO ARROYO MORENO/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty Images/Gonzalo Arroyo Moreno

Dok je uredništvo "Marke" sabiralo šta je sve najskuplji srpski fudbaler uspeo da "uprska" od gala promocije u Madridu prošlog leta, do danas, konkurentski "Don Balon" ugrabio je priliku da ode korak dalje:

"Mančester junajted digao je ruke od Luke Jovića"!

Izvor: donbalon.es screensho

"Marka" je u danu u kom je objavljeno da će Jović morati u karantin, zbog bliskih kontakata sa osobama zaraženim koronavirusom, objavila i kritiku upućenu 60 miliona evra skupom pojačanju. Naslov je: "Užasna godina Luke Jovića".

"Kada je Real Madrid odlučio da prihvati ponudu za Luku Jovića od 55 miliona evra, a igrač dobio ugovor na pet sezona na 'Old trafordu', Mančester junajted se iznenada povukao iz pregovora. Englezi su se vratili na Ostrvo u novu potragu za napadačem svetske klase", navodi se u "lidu" vesti, a potom je imenovan i konkretan napadač zbog kojih su se, prema pisanju "Don Balona", ljudi iz Junajteda povukli...

"To je Ćiro Imobile", stoji u tekstu.

Autor je potom ponudio i konkretan razlog zbog kog je 30-godišnji napadač Lacija, odjednom, postao bolji izbor od skoro deceniju mlađeg reprezentativca Srbije.

Izvor: marca.com screenshot

To su rezultati "đavola" u post-pandemijskom periodu, posle kojih plasman u Evropu ne deluje više toliko nedostižno, pa je i menadžer Ole Gunar Solskjer izneo novu koncpeciju tima za sezonu 2020/21, koja bi trebalo da vrati rezultate odmah.

Drugim rečima, 22-godišnjak iz Bijeljine sa 770 minuta na terenu u debitantskoj sezoni u Španiji, bio je Junajtedov izbor za scenario bez evropskih mečeva naredne sezone, koja bi poslužila kao "tranziciona" ka nekim boljim vremenima i značajnijim rezultatima.