WUNDERKIND

Roman nije ovako POLUDEO ni za Drogbom, Azarom... Nudi 100 miliona!

Autor Milutin Vujičić

Zvezda prelaznog roka...

Izvor: Guliver/Christian Kaspar-Bartke/Bongarts/Getty Images

Doveli su Hakima Ziješa (Ajaks) i Tima Vernera (Lajpcig), ali se neće na tome zaustaviti!

Čelsi je spreman da "razbije kasu" i da potroši najveći novac na dovođenje nekog fudbalera pošto je Roman Abramovič poptuno oduševljen Kaijem Havercom iz Leverkuzena. Spremni su da prodaju šestoricu igrača da ga dovedu, ali i da ga plate rekordno.

Nemački list "Bild" piše da je Čelsi spreman da ponudi čak 100 miliona evra za Haverca, što je dovoljan pokazatelj da su na "Bridžu" za njim poludeli kao za Drogbom, Azarom...

Nemački novinar Kristijan Falk, koji je najupućeniji u dešavanja u Bundesligi, pojasnio je da je Kai Haverc pitao Bajer da ga prodaju ovog leta, i da će oni to verovatno poslušati, ali će sigurno imati opasnu konkurenciju pošto ga traži više timova.

Haverc je inače tek nedavno proslavio 21. rođendan, a samo ove sezone je zabeležio 17 golova i devet asistencija na 43 nastupa za Leverkuzen.

Igra na poziciji ofanzivnog veznog i biće zanimljivo videti kako će ga Frank Lampard, naravno u slučaju dolaska Nemca, uklopiti uz toliko sjajnih fudbalera koje imaju u napadu. Pored pomenutih Ziješa i Vernera, vredi istaći da su tu još i Pulišić, Hadson-Odoi, Maunt, Ejbraham, pa možda i Vilijan ako ostane.