razočaran

"Imam spuštene gaće, go sam! Ne mogu to da prihvatim"

Autor Mirjana Šegan

Frank Riberi zabrinut za bezbednost porodice nakon što su mu lopovi opljačkali kuću. Ne odbacuje mogućnost da napusti Italiju

Izvor: Gabriele Maltinti/Getty Images Europe

Fudbaleru Fiorentine Franku Riberiju lopovi su opljačkali kuću dok je on sa ekipom igrao meč u Parmi.

Nakon povratka sa utakmice zatekao je jeziv prizor - u kući u Firenci je izvršena opšta premetačina, a nepoznati počonioci odneli su veliki broj dragocenih stvari.

Francuz je rekao da je veoma iznenađen, ali i razočaran što mu se to dogodilo u Italiji.

"Moja supruga je ostala bez nekoliko torbi i komada nakita... Ali to nije najbitnije. Ono što me šokira je taj osećaj kao da sam go, kao da imam spuštene gaće... i to ne prolazi. Ne mogu to da prihvatim", poručio je Riberi.

On je naveo da je za njega najvažnije da članovi njegove porodice nisu bili u kući kada su lopovi upali, ali takođe nije odbacio mogućnost da posle svega napusti Apeninsko poluostrvo.

"Hvala bogu da su moja supruga i deca bili na sigurnom u Minhenu kada se sve to dogodilo, ali od danas više ne možemo da verujemo okolini. Kako se posle svega ovoga možemo osećati dobro ovde? Porodica mi je iznad svega i zbog toga ću doneti odluke koje su neophodne zbog njihove bezbednosti", naveo je Riberi, koji je u avgustu prošle godine prešao u Fiorentinu, nakon što je 12 godina uspešno nosio dres Bajerna iz Minhena.


Tagovi