SETIJEN JE MIRAN...

Barsa može samo da SANJA - Ćaviju odmah dali "šuške" da ostane!

Autor Milutin Vujičić

Produžio je ugovor sa Al Sadom.

Izvor: Guliver/Getty images/Paul Gilham, Paul Gilham/Getty Images Europe

Legenda Barselone, na veliko razočaranje navijača, ipak ne vraća - bar ne ove godine!

Novinar Fransesk Agiljar nedavno je na Twitteru objavio da je Ćavi Ernandez dogovorio uslove povratka na Nou Kamp i da će sledeće sezone biti komandant ekipe umjesto Kikea Setijena, pod čijom palicom katalonski klub ne pruža rezultate kakvi se od njega očekuju.

Od toga, međutim, neće biti ništa jer je Ćavi, rekorder po broju nastupa za Blaugranu (765 utakmica), odlučio da produži ugovor sa katarskim Al Sadom na još jednu sezonu!

"Srećan sam što sam produžio ugovor sa sadašnjim klubom na još jednu sezonu. Zajedno sa klupskim menadžmentom, radim na velikom broju stvari koje su bitne za rad kluba, uključujući i razgovore o nastavku saradnje sa Akramom Afifom, kao i na pronalaženju zamjena za Gabija i Marka Fabijana", rekao je Ćavi, a objavila zvanična Twitter stranica katarskog kluba.

Ćavi je u Al Sad stigao još 2015. godine kao aktivan igrač, nakon što se posle 18 godina rastao sa Barselonom.

Karijeru je završio u leto prošle godine, a potom prihvatio da bude trener prvog tima, dok će po nezvaničnim informacijama za potpis novog ugovora dobiti i povišicu, dovoljnu da ne razmatra odlazak u Kataloniju.

Takođe, jedan je i od ambasadora Mundijala u Kataru koji će se održati 2022. godine.

Tagovi