VREME ZA TRANSFER

VEROVALI ILI NE: Boaćiju nude ugovor na 20 miliona eura...

Autor Milutin Vujičić

Deluje možda i previše dobro da bi bilo istinito...

Izvor: MN Press

Crvena zvezda planira da ovog leta pojača napad, pošto niko od trojice napadača nije oduševio prethodne sezone, a čini se da je na "izlaznim vratima" prvo Ričmond Boaći!

Napadač iz Gane u drugom mandatu u Zvezdi nije oduševio, znatno slabija je bila takmičarska 2020/21, ali uprkos tome na "Marakanu" stižu ponude za Boaćija. Kako ekskluzivno prenosi "SportsWorldGhana", za njega su zainteresovana dva poznata kluba.

U pitanju su Šalke i Seltik, koji se doduše i ranije spominjao kao interesent za Boaćija, a izvor iz Afrike navodi i da su oni "poslendji u nizu klubova" koji pregovaraju sa Zvezdom.

Uz njih su tu i dva "vrhunska arapska kluba", mada se ne spominju njihova imena, dok se navodi da su spremni čak da ponude Boaćiju ugovor na čak 4 miliona eura godišnje, na pet sezona, što u ovom trenutku zvuči kao isuviše dobra brojka za napadača iz Gane.

To znači da bi Boaći zaradio 20 miliona eura iz ugovora, ali se ne spominje koliko bi Zvezda profitirala.

Boaći je ove sezone imao mnogo pehova s povredama, pa je tako u Superligi učestvovao sa samo jednim golom, dok je nešto bolji bio u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Osim crveno-belih, za koje je nastupao u dva mandata i do sada doprineo sa 57 golova, Boaći je igrao još sa Đangsu, Latinu, Rodu, Atalantu, Elče, Sasuolo, Đenovu i Juventus, s tim da u dresu "stare dame" nikada nije nastupio.

Od ranije je poznato da Zvezda u napadu "juri" Andersona Silvu.