Ne znaju šta rade

Četiri trenera u sezoni - ZATO ćete ispasti iz lige!

Autor Dušan Ninković

Ogromni problemi za klub iz Barselone koji će, gotovo sigurno, ispasti u Segundu.

Izvor: ALEX CAPARROS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Spasa im, očigledno, nema! Osam bodova su iza ''crte'', poslednji su na tabeli u Primeri, a polako i oni shvataju da će biti teško opstati.

Espanjol je u velikim problemima. Verovatno će ispasti iz Primere, a jedan od razloga za to je i to što su imali četiri trenera u toku ove sezone!

Takođe, tim iz Barselone je igrao Evropu, što im je odvuklo mnogo pažnje i cena za to će biti previsoka.

Danas su po treći put u tekućoj sezoni otpustili trenera. Nekadašnji reprezentativni štoper Abelardo nije uspeo da obavi posao, pa je otpušten nakon nekoliko meseci na funkciji, u trenutku kada Espanjol zauzima poslednje mesto na tabeli.

Ekipu će preuzeti Francisko Rufete, čovek koji je i deo igračke karijere proveo u ovom klubu, a u prethodnom periodu je bio zaposlen u sportskom sektoru.

On će biti četvrti čovek koji ove sezone predvodi klub iz Barselone. Sezonu je počeo David Galjego, koji je otkaz dobio 7. septembra, Pablo Mačin je na poslu izdržao do 23. decembra, a od tada je na klupi sedeo Abelardo.

Do kraja sezone u Primeri ostalo je da se odigra još sedam kola. Espanjol zauzima 20. poziciju, sa 24 osvojena boda. Eibar je trenutno prva ekipa iznad zone ispadanja i oni na svom kontu imaju 32 osvojena boda.

Tagovi