Fudbal

Budućnost misli na budućnost!

Autor mondo.me

“Plavi” potpisali stipendijske ugovore sa trojicom talentovanih igrača do 2023. godine

Izvor: MONDO

Početko juna Budućnost je potpisala stipendijske ugovore sa Stefanom Vulanovićem, Đorđem Pešukićem, Damjanom Dakićem i Filipom Domazetovićem do 2023. godine, a sada su “plavi” nastavili da misle na svoju budućnost...

Juče su u prostorijama kluba potpisani stipendijski ugovori sa još trojicom igrača iz Omladinske škole takođe do 2023 - u pitanju su Balša Ćetković, Aleksa Ćetković i Jovan Dašić.

To je nastavak akcije potpisivanja ugovora sa najtalentovanijim fudbalerima iz Omladinske škole, čime je potvrđena jasna namjera da klub svoju budućnost traži u svojoj bazi igrača.

Rukovodstvo kluba je iskazalo zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora i igračima poželjelo puno sreće u daljem radu. Vidno je bilo i zadovoljstvo igrača i njihovih roditelja.

“Zahvalio bih se prvo klubu na ukazanom povjerenju. Ovo je velika čast za mene i nastojaću da svojim radom, igrom i ponašanjem, to povjerenje i opravdam.Želio bih takođe da se zahvalim svim saigračima i ljudima koji su bili uz mene, jer su svi oni doprinijeli da se na današnji dan ostvari jedan od mojih dječačkih snova, hvala im još jednom”, izjavio je Ćetković Balša.

“Potpisivanje ovog ugovora mi mnogo znači, kako u fudbalskoj karijeri, tako i u životu iz razloga što mi je pružena šansa za napredovanje. Nadam se da ću je iskoristiti na najbolji način i da neću iznevjeriti očekivanja. Takođe koristim priliku da se zahvalim upravi kluba, trenerima i igračima koji su prepoznali moj talenat, kao i svima ostalima koji me podstiču na dalje uspjehe i koji mi pružaju maksimalnu podršku u svakom pogledu”, dodao je Dašić Jovan, da bi Aleksa Ćetković poručio za kraj.

“U Budućnosti sam još od svoje 11 godine. To je prakticno moj drugi dom, druga porodica. Moram istaći da sam zahvalan svim ljudima koji su mi omogućili da dođem do ovog nivoa. Zahvalan sam na ukazanom povjerenju i podršci od strane uprave kluba i trudiću se da to opravdam. Čast je biti dio kluba kakav je Budućnost!”, rekao je Ćetković Aleksa.

Tagovi