Fudbal

Ovo NIKAD niste videli u fudbalu: Najluđa scena iz finala Kupa Srbije!

Možda smo sinoć svedočili i istoriji...

Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Svašta smo videli na srpskim terenima, ali ovo nikad!

U toku penal-serije između Vojvodine i Partizana došlo je do tuče fudbalera koji nisu bili na terenu. Naime, nakon što je Mladen Devetak pogodio, a potom poslao provokativnu poruku navijačima crno-belih, došlo je do haosa na atletskoj stazi...

Rezervni golman crno-belih Nemanja Stevanović gađao je flašom za vodu klupu Vojvodine, a nakon toga su rivali nasrnuli na njega. 

Srećom, bilo je pribranih koji su razdvojili igrače i brzo okončali neverovatnu scenu na "Čairu", a sudija Danilo Grujić morao je da uradi ono što nikada nije u svojoj profesionalnoj karijeri. Usred penal-serije isključio je fudbalera koji nije bio ni na terenu.

Crveni karton dobio je Nemanja Stevanović, dok je kod Vojvodine "požuteo" Mladen Devetak, a nakon kratke pauze nastavljeno je izvođenje udaraca sa "bele tačke".

Kao što već verovatno do sada znate, Vojvodina je bila uspešnija i slavila je ukupnim rezultatom 6:4, nakon čega je usledilo veliko slavlje u svlačionici, ali u Novom Sadu gde je bio postavljen veliki video-bim na "Karađorđu".