KORONA VIRUS U SRPSKOM FUDBALU

Savo Milošević o koroni: Kad je do sada nisam dobio...

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

Pred finale Kupa Srbije, Partizan - Vojvodina u Nišu, trener crno-belih upitan i o korona virusu i o tome što je zaraza "ušla" u Crvenu zvezdu.

Savo Milošević, Novak Đoković, Grigor Dimitrov, Damir Džumhur i Dominik Tim prošle nedelje
Izvor: MN Press

Neodgovorno ponašanje Fudbalskog saveza Srbije i Crvene zvezde dovelo je do toga da je i korona virus zapretila srpskom fudbalu. Petorica fudbalera Zvezde pozitivna su na virus, a crveno-beli su bili protivnici Partizana u polufinalu Kupa Srbije.

Korona virus je bila i jedna od tema konferencije za novinare uoči finala Kupa Srbije Partizan - Vojvodina.

"Već sam se testirao dva puta, ako je neko do sada mogao da dobije koronu to sam ja, ako je nisam dobio do sada, verujem da je neću ni dobiti", odgovorio je Milošević na pitanje na konferenciji za medije pred finale Kupa Srbije protiv Vojvodine u Nišu u sredu.

Milošević je bio i u kontaktu sa pojedinim teniserima koji su bili u Beogradu na turniru Adrija tur, u organizaciji porodice Đoković. Igrao je fudbal sa Novakom Đokovićem i njegovom braćom, Gregorom Dimitrovom...

Upravo je Dimitrov potvrdio da ima koronu.

Fudbaleri i članovi stručnog štaba Partizana su se već dva puta testirali na korona virus i oba puta su nalazi bili negativni. Ali, to je bilo pre derbija sa Zvezdom.

Na pitanje da li smatra da ekipa ponovo treba da se testira posle meča sa Zvezdom, Milošević je odgovorio: "Kao ekipa smo verovatno jedina u ligi koja se dosad dva puta testirala, nemamo naznake u ekipi da bi trebalo opet, da bi imalo simptoma i znakova da bismo se odlučili da i treći put testiramno ekipu. Ne vidimo razlog zašto bismo se ponovo testirali".