Bilo bi zanimljivo

BOMBA iz Istanbula: Partizanov štoperski tandem za bedem Galatasaraja!

Autor Dušan Ninković Izvor Kurir.rs

Da li ćemo dva talentovana štopera gledati u istom timu?

Izvor: MN Press

Po pisanju ''Kurira'', turski velikan je zainteresovan da pojačava odbranu. A na spisku želja Fatiha Terima, dvojica igrača koji su u karijeri nosili dres Partizana.

Jedan je, zapravo, još uvek tu, kao pozajmljeni igrač Monaka. Drugi je prodat u Olimpijakos, ali se tamo nije najbolje snašao.

Naravno, radi se o Strahinji Pavloviću i Svetozaru Markoviću, koji su po pisanju beogradskog dnevnog lista mete legendarnog turskog trenera.

Beogradski list se poziva na pisanje ''Sporksa'', koji tvrdi da će obojica štopera poniklih u omlaidnskoj školi Partizana biti mete, a da će se turski velikan zadovoljiti i jednim od dvojcie igrača. Primarno je, naravno, ubediti Strahinju Pavlovića da se preseli na Bosfor.

Mladi fudbaler je ove sezone bio impresivan u crno-belom dresu, ali on više nije igrač Partizana. Prodat je još prethodne zime, pa bi Galatasaraj morao da sedne za pregovarački sto sa Monakom.

Imaju šta da ponude. Pravo mesto za razvitak karijere, ligu jaču od srpske, a slabiju od francuske i iskorak, priliku da se Pavlović ''kali'' u nešto jačoj konkurenciji. Naravno, protiv jačih rivala, jer bi morao da čuva daleko zvučnija imena svetskog fudbala.

Ukoliko ne uspeju u svojoj prvobitnoj nameri, Turci će biti zadovoljni ''utešnom'' nagradom. To bi bio Svetozar Marković, fudbaler Olimpijakosa koji se trenutno razvija na pozajmici u AEL-u iz Larise.

Tagovi