Fudbal

ZAPLAKAO zbog sedmog meča u 19 dana: Mi plaćamo njihova SR**A!

Autori mondo.me Milutin Vujičić

Malo je reći da je Kris Lev bio iznerviran posle meča...

Izvor: Twitter/iamstadler/Screenshot

Odluka o nastavku fudbalske sezone u Nemačkoj značila je nemoguću misiju za Dinamo iz Drezdena koji gotovo sigurno nije uspeo da se spase od ispadanja u treću ligu!

Slavni klub s istoka Nemačke izgubio je od Kila (2:0) i na dva kola pre završetka "Cvajte" zakucan je na poslednje mesto, pa mu je sigurna zona udaljena nedostižnih osam bodova. Jedina šansa im je da stignu do 16. mesta koje vodi u plej-aut, ali sudeći po reakcijama iz kluba ni sami ne veruju u to...

Njihov igrač Kris Lev rasplakao se pred TV kamerama posle poraza od Kila okrivivši za debakl rukovodstvo lige, koje je nakon pojave korona virusa u ovom klubu - donelo odluku o karantinu.

Svi oni morali su da provedu dve nedelje u samoizolaciji, pa su bili dovoljno spremni za nastavak šampionata, a uz to morali su da odigraju čak sedam utakmica u samo 19 dana kako bi nadoknadili propušteno.

Prvi meč Dinamo je odigrao 31. maja, a onda na svaka tri dana ukupno sedam utakmica, dok im je naredni meč zakazan već za nedelju.

"Rukovodstvo lige baš briga za nas. Mi smo ti koji smo platili je**nu cenu zbog njihovih sr**a!", kazao je ljutiti Kris Lev posle utakmice sa Kilom, a koliko mu je bilo teško pokazuju i suze koje nije potrebno prevoditi na srpski.

Tagovi