MUČNE SCENE

UŽAS u Turskoj: Dvojici igrača Galatasaraja SLOMLJENE noge na istom meču!

Autor Milutin Vujičić

Nije za one sa osjetljivim stomakom...

Izvor: MN Press

Bilo je upozorenja da će povratak na teren posle tromjesečne pauze biti problematičan za fudbalere, a to su na svojoj koži najbolje osjetili igrači Galatasaraja.

Naime, na utakmici turskog prvenstva protiv Rizespora, čak dvojica fudbalera Galatasaraja izašla su iz igre zbog preloma noge. Nezapamćena situacija duboko je potresla navijače velikana iz Istanbula koji će dugo pamtiti 14. jun...

Posle dvadesetak minuta igre napadač domaćeg sastava Milan Škoda stigao je prije lopte od golmana Fernanda Muslere, ali je došlo potom do žestokog sudara...

Škoda je pustio nogu prilikom šuta i čuvaru mreže iz Urugvaja polomio potkoljenicu. Urlici koje je ispustio Muslera u tim trenucima dovoljno su govorili o bolovima kroz koje je prolazio, ali nažalost to nije bila jedina mučna scena u redovima Galatasaraja.

Na poluvremenu meča ušao je Florin Andone, ali je već u 72. minutu morao iz igre pošto mu je u duelu s protivničkim golmanom Četinom takođe polomljena noga.

Rizespor je na kraju pobijedio 2:0 (Škoda i Torun) i približio se opstanku u prvenstvu Turske, dok je ovaj poraz Galatasraj udaljio od titule prvaka pošto sada kaskaju šest bodova za liderima Trabzonom i Bašakšehirom.

Ipak, mnogo teže će im pasti jezive povrede Muslere i Andonea...

Upozoravamo da snimci nisu za one sa osjetljivijim stomakom.

Tagovi