KULIRA...

Sadik o interesovanju Mančester junajteda: U Partizanu sam našao svoj put

Izvor mondo.rs

Nigerijski napadač Umar Sadik na ceni posle sjajne igre u polufinalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde. pročitajte šta kaže o napisima u inostranim medijima i interesovanju klubova.

Izvor: MN Press

Umar Sadik je došao prošlog leta u Partizan, kao pozajmljeni igrač iz Rome. Na početku je bilo mnogo onih koji su ga osporavali, nazivali ga "čapljom", "drvetom"... Stručni štab Partizana imao je poverenja u njega, a Sadik je to umeo da vrati i vraća.

Ovaj 23-godišnjak je odlično odigrao polufinalnu utakmicu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, imao sjajan dribling i asistenciju za gol odluke, što je bio povod navijačima Partizana da posle pobede skandiraju njegovo ime. A na tribinama stadiona na Topčiderskom brdu bili su i predstavnici raznih inostranih klubova, koji su u beležnicama podebljali njegovo ime.

"Veliki kompliment za mene kao igrača! Ali, verujte ništa nije slučajno. U Partizanu se radi temeljno pred svaku utakmicu i ne samo kada govorimo o taktici i video analizama već i o ljudskom odnosu. Da li je to šef (Savo) Milošević ili neko drugi iz stručnog štaba oni su uvek tu za nas. Partizan ni je mnogo pomogao u karijeri, našao sam svoj put i sada samo sledim ono što traže od mene. Mislim da je ovo samo početak mog uspeha, a motivacija je tu", rekao je Sadik posle informacije iz Engleske.

Konkretno o Mančester junajtedu:

"Što se tiče Mančestera, mislim da su u Beogradu bili iznenađeni našom igrom (u Ligi Evrope 24. oktobra 2019. godine) i da su zato tokom gostovanja izveli najbolji tim, što posle nije bio slučaj. To dovoljno govori o poštovanju prema Partizanu".