MOŽE LI SADA?

Svete, spremi se: Mesi poručio da HOĆE trofej Mundijala u Kataru!

Autor Milutin Vujičić

Jednom je bio blizu, a ovo je poslednja šansa...

Izvor: Guliver/Getty Images/Marcelo Endelli, Marcelo Endelli/Getty Images South America

Oni koji tvrde da Lionel Mesi (33) nije najbolji fudbaler svih vremena kao najvažniji argument uzimaju da nije uspeo da osvoji Svetsko prvenstvo sa Argentinom...

Najvažniji trofej u riznici imaju i Pele i Maradona, dok je Kristijano Ronaldo osvojio Evropsko prvenstvo, a naravno takve priče stigle su i do Mesija, pa je odlučio da demantuje sve - i da sa Argentinom napadne Mundijal u Kataru za dve godine.

Bio je već u finalu (2014. godine u Južnoj Africi), potom su usledila dva izgubljena finala Kopa Amerike, dok je prošli nastup Argentine na Svetskom prvenstvu u Rusiji bio tragičan...

Očajno su igrali u grupi, jedva prošli, pa ih je u prvoj nokaut rundi izbacila Francuska (4:2). Mesi je bio utučen posle tog šampionata, dobijao je mnogo kritika, pa je zbog toga čak saopštio i da se povlači iz reprezentacije, ali se brzo predomislio.

Mesi je u četvrtak na svoj Instagram okačio snimak u saradnji sa brendom "Adidas", a na kome su prikazani njegovi snimci u dresu Argentine i važna poruka:

"Spreman sam da napadnem taj trofej, ponovo!".

Kroz snimak se čuje kako Mesi govori kako ga je odsustvo sa terena navelo na to da misli da želi ponovo da igra i osvaja trofeje, kao i da inspiriše sve druge mlade igrače, a da će mu najvažniji trofej u istoriji doneti potpunu radost.

Mesi će na Svetskom prvenstvu u Kataru, zakazano za 2022. godine, imati 35 godina i to će mu biti verovatno poslednja šansa u karijeri da osvoji taj trofej.

Može li to da se desi?

Tagovi