I NE SAMO ON...

I Novak Đoković stiže na "vječiti derbi"!

Autor Milutin Vujičić

Najbolji teniser svijeta dolazi na beogradski vječiti derbi...

Izvor: MN Press

Tačno u 20 časova u Humskoj počinje 200. epizoda rivalstva Partizana i Crvene zvezde, a meč za finale Kupa Srbije uveličaće dolazak najboljeg tenisera današnjice!

Novak Đoković dolazi večeras na stadion Partizana! Najveći srpski sportista svih vremena gledaće derbi iz centralne lože, a trebalo bi da mu se pridruže još sedmorica naših tenisera koji učestvuju na Adrija turu.

Uz njih, očekuje se dolazak i košarkaša Parizana zajedno sa trenerom Andreom Trinkijerijem, što je još jedna samo potvrda koliko su dueli "vječitih" posebni.

Dobro je poznato da je Novak Đoković veliki navijač Crvene zvezde, iako je bio član TK Partizan, pa je tako povremen gost na utakmicama fudbalskog i košarkaškog kluba. Ipak, do sada nikada nije gledao "večiti" derbi u Humskoj.

Osim njega od tenisera se očekuju još Dušan Lajović, Janko Tipsarević, Viktor Troicki i drugi saigrači iz Dejvis kup reprezentacije, ali vrlo moguće i Grigor Dimitrov.

Bugarski teniser gostuje u Beogradu zbog učešća na Adrija turu, humanitarnom turniru u organizaciji Novaka Đokovića, a ukoliko ne bude previše umoran od puta i treninga - vrlo vjerovatno će i on osjetiti "čari" jednog od najvećih derbija planete.