SAMO JEDNA ŽELJA

Pjanić odlučan: Samo Barsa!

Autor Pavle Knežević Izvor mondo.ba

Čelsi i PSŽ džabe zovu...

Izvor: Guliver/Getty Images/Dino Panato, Dino Panato/Getty Images Europe

Vezista Juventusa i reprezentacije Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić odlučan je da potpiše ugovor s Barselonom, uprkos željama PSŽ-a i Čelsija da preseli u Pariz ili London.

Iako su katalonski klub i Juventus poprilično "zapeli" u pregovorima oko transfera Pjanića nakon što je Artur odbio da preseli u torinski tim, reprezentativac BiH ne odustaje od želje da zaigra na Nou kampu.

Kako prenose italijanski i španski mediji, vezista "zmajeva" već je rekao "ne" ponudi Čelsija i Pari sen Žermena, iako se nalazi pod njihovim velikim pritiskom.

Barselona takođe želi da dovede Pjanića, s kojim je već postigla dogovor, bez obzira na to da li će Juve hteti nekog drugog od njenih igrača izuzev Artura. Ako ne bude želeo nikog, onda će Kataloncima trebati "gotovina" da plate reprezentativca BiH, a da bi imali novac, moraće da prodaju nekog od svojih igrača.

Dok se njegova budućnost ne reši, trener Juventusa Mauricio Sari planira da računa na Pjanića, a kako prenosi "Tutosport", Brazilac Artur bi mogao i da se predomisli i poželi ipak da napusti katalonski klub.

Brazilac je dosad mnogo puta ponovio da ne želi da ode sa Nou kampa, gde namerava da gradi karijeru, ali pitanje je dokle će tako da razmišlja s obzirom da njegovi saigrači imaju mnogo bolje finansijske ugovore.

Osim toga, kod trenera Kikea Setjena verovatno će ga na sledećim utakmicama čekati klupa za rezerve.

Tagovi