ZARAZIO IH DOBRIM IGRAMA

Lampard nema Koronu, ali hoće da ga dovede

Autor Nebojša Marković

Uprkos prezimenu, njemu cena samo raste.

Izvor: Guliver/Getty images/Julian Finney, Julian Finney/Getty Images Europe

Prvo je bio na meti Sevilje, a sada je jedan još veći klub zainteresovan da ga dovede.

Hesus Korona je na meti Čelsija!

Krilo Porta dobija sve više na pažnji među klubovima širom Evrope, a sada se ta pažnja proširila i na Ostrvo.

Frenk Lampard je zainteresovan za 27-godišnjeg Koronu i spreman je da on bude jedno od njegovih rešenja na sve izvesnije odlaske Pedra i Vilija  Ovo je potvrdio i agent fudbalera Porta.

"U jednom trenutku smo razgovarali sa Čelsijem", rekao je Koronin agent za "Medio Tiempo".

"Ne mogu da kažem da li je on njihova opcija A, B ili C, to su nagađanja. Moraćemo da sačekamo da se lige ponovo nastave i da odatle vidimo šta će biti, jer je tržište bilo zaustavljeno na neko vreme", prenosi "Dejli Mejl".

Korona ima još dve godine do kraja ugovora sa Portom, a Čelsi će na tim pozicijama pre ili kasnije morati da dovodi pojačanja.

Izvor: Guliver/Getty images/Octavio Passos, Octavio Passos/Getty Images Europe

"On jeste zaintrigirao mnoge svojim igrama u Primeiri, igrao je na visokom nivou, ali situacija sa virusom je sve usporila", napominje agent Hesusa Korone.

Meksikanac je i jeftinija opcija od velikih imena koje bi Čelsi navodno voleo da dovede, a uz već pridošlog Hakima Zijeha, mogao bi da da "plavcima" neki novi izgled tima.

Pojedini mediji navode da u njegovom ugovoru sa Portom postoji klauzula od 50.000.000 evra, ali bi i Čelsi verovatno učinio sve da značajno snizi tu cenu.

Tagovi