DUGO JE I TRAJAO

Odlazi posle dva meča, 128 minuta i NULA pobeda

Autor mondo.me Izvor mondo.ba

Iskusni golman iz Bosne i Hercegovine se nije naigrao na "San Siru".

Izvor: Guliver/Getta Images/Marco Luzzani

Asmir Begović nakratko je "osetio" čari Serije A, ali evidentno je da ga ubuduće nećemo gledati u italijanskoj ligi.

Iskusni reprezentativac Bosne i Hercegovine će uskoro završiti "mandat" u Milanu.

On je u januaru stigao na "San Siro" na pozajmicu iz Bornmuta, ali se u dresu Milana nije naigrao. Upisao je samo dva nastupa, protiv Đenove i Fiorentine, a "rosoneri" niti u jednom od ovih mečeva nisu uspeli da slave.

Milan je imao opciju da u potpunosti otkupi ugovor Begovića od engleskog kluba, ali kako prenosi "Tutosport", sasvim je sigurno da od toga neće biti ništa.

Milanezi nisu bili impresionirani onim što su videli od bivšeg golmana Čelsija, pa je sve izvesnije da će ga vratiti u Bornmut.

Podsetimo, u prvom delu sezone Begović je takođe igrao na pozajmici, ali u azerbejdžanskom Karabagu, dok je u Italiju stigao kao zamena za Španca Pepea Rejnu, koji je prešao na pozajmicu u Aston Vilu.

Ipak, u konkurenciji Đanluiđija Donarume, nije imao mnogo prostora za igru, tako da će posle samo 128 minuta na terenima Serije A završiti svoju kratku misiju u "Kalču".

Za razliku od Begovića, na golu Milana ubudućnosti bi mogao da stoji srpski čuvar mreže Predrag Rajković, za kojeg su "rosoneri" navodno zainteresovani.

Tagovi