ZNAČI REŠENO?

Mesi, nimalo suptilno, poručio koga želi u Barseloni

Autor Milutin Vujičić

Sigurno nije govorio bez povoda...

Izvor: David Ramos/Staff, Guliver/Getty images sport

Otkako je Lionel Mesi osvojio prvu "Zlatnu loptu" u dresu Barselone spekuliše se da ima veliki uticaj na biranje trenera i saigrača, a ako verujete u tu teoriju - onda možete da naslutite i ko će biti novi napadač katalonskog tima...

Već nedeljama Mesi pohvalno priča o sunarodniku Lautaru Martinezu, koji je ove sezone eksplodirao u dresu Intera, a i u intervjuu za španski list "Sport" ga je opet zasuo pohvalama.

"Ne znam da li Barsa pregovara sa Lautarom", rekao je na početku Lionel Mesi kao da mu u klubu ne govore ko će mu biti novi saigrači.

"Stvarno ne znam. Rekao sam već, ali ponoviću: Lautaro Martinez je impresivan napadač, a njegova najveća prednost je što je kompletan fudbaler. On je jak, ume da dribla, daje golove, zna kako da sačuva loptu".

Argentinski napadač je rođen 1997. godine i provodi tek drugu sezoni u Evropi, a čini se da je kod Antonija Kontea ostvario značajan napredak u pogledu ličnog razvoja.

Momak koji je stigao iz Rasinga ove sezone ima kraj svog imena 16 golova.

"Treba da sačekamo da vidimo šta će se desiti sa njim i ostalim fudbalerima koji se spominju u medijima ovih dana", rekao je Lionel Mesi koji nije želeo da komentariše dolazak Argentinca u Barselonu, ali rekao je i više nego što se čini u prvi mah.

Videćemo da li će Lautaro Martinez već ovog leta završiti u Barseloni koja već dugo traga za napadačem koji će zameniti Luisa Suareza koji je ove sezone imao dosta povreda.

Tagovi