Teksaški masakr

Njegov stil: ''Lord'' je izgubio SKORO SEDAM MILIONA na pokeru

Autor Dušan Ninković Izvor mondo.rs

Niklas Bendtner je rano počeo sa porocima.

Izvor: Clive Mason/Getty Images Europe, Guliver

Sećate ga se kao napadača Arsenala, kada su mnogi pravili pošalice na račun njegovih igara. Bio je bolji nego što se predstavljalo, a imao je i određene otežavajuće okolnosti.

Recimo, zavisnost od pokera. Veoma rano, već sa 19 godina, počeo je da ostavlja novac na stolu za poker i to je kasnije trajalo godinama.

Kada bi sada pokušao da sabere sve... Stigao bi, otprilike, do sedam miliona evra! Tako barem tvrdi Danac, učesnik jednog rijaliti programa u svojoj zemlji.

''Teško je izračunati koliko sam potrošio. Negde oko 50 miliona švedskih kruna (7 miliona evra). Nije to bilo strašno, mogao sam da se kontrolišem. Igrao sam na velike iznose. Tokom jedne noći u Londonu, stvari su mi izmakle kontroli i tada sam video da može loše da se završi'', govori napadač.

Sa igranjem Teksas HoldEm pokera nije prestao, pa danas još uvek voli da sedne za zelenu čoju. Doduše, sa daleko manjim ulozima. Ne dopušta da mu partija ''izmakne kontroli''.

Momak koji je u Arsenal stigao još 2004. godine, kao omladinac, imao je veoma interesantnu karijeru kasnije. Nakon Londona je živeo u nekoliko država i igrao za nekoliko klubova.

Prvo je bio pozajmljen Birmingemu, Sanderlendu i Juventusu, a zatim je bio igrač Volfsburga, Notingem Foresta, Rozenborga i na kraju Kopenhagena.

Tagovi