Fudbal

Pričao je kako su mu Crnogorci uništili život, a sada opet šokira! (VIDEO)

Autor mondo.me Izvor Kurir

Povremeni engleski reprezentativac i fudbaler Totenhema na pozajmici u Njukaslu, Deni Rouz, ponovo je šokirao javnost svojom najnovijom izjavom.

Izvor: Guliver/Getty images/Justin Setterfield, Justin Setterfield/Getty Images Europe

Naime, vlada ove zemlje donijela je odluku da se fudbal što prije vrati na Ostrvo kako bi se povećao moral nacije, piše u saopštenju za javnost.

Povodom te odluke oglasio se Rouz koji smatra da sezona ne bi smjela da se nastavi dok pandemija virusa korone ne prođe definitivno.

Inače ovaj fudbaler je savjetovao svoje roditelje svojevremeno da ne dolaze na Svjetsko prvenstvo u Rusiju zbog mogućih rasističkih napada. Navodno, jer još uvijek ima traume od utakmice mladih reprezetnacija, koja je odigrana u Kruševcu 2012. godine.

„Nemam povjerenja u pravni sistem, pa nisam dozvolio da to utiče na mene. Nisma dobio podršku nakon Srbije. Nisam imao konverzaciju izvan Engleske. Na kraju sam dobio suspenziju od jedne utakmice. Jednostavno, tako je kako je“, rekao je Rouz.

"Ne želim da brinem za bezbjednost porodice dok se pripremam za utakmice. Ako bi mi se nešto dogodilo, to ne bi na mene uticalo tako kako bi uticalo da neko zlostavlja moju porodicu. Rekao sam im da ne želim da putuju u Rusiju zbog rasizma i svega drugog što bi moglo da se dogodi", rekao je Rouz tada za britanske medije.



Tagovi