ADDIO ADRIEN

U Juveu su besni: Ostao u Francuskoj, majka ga savetuje da štrajkuje!

Autor Nebojša Marković Izvor mondo.rs

"Bjankoneri" su posle manje od godinu dana spremni da ga prodaju...

Izvor: Guliver/Getty Images/Marco Luzzani, Marco Luzzani/Getty Images Europe

Adrijen Rabio ponovo pravi probleme! Fudbaler Juventusa je poznat kao igrač koji sa svojim klubovima ima loše odnose, a mediji često napominju da veliku ulogu u njegovom neprofesionalnom ponašanju ima i njegova majka, koja mu je inače agent.

Sada je Francuz u centru pažnje jer se nije vratio u Italiju da trenira sa Juventusom, kao znak protesta zato što mu je bila smanjena plata.

Juventus je zbog pandemije korona virusa rešio da smanji svojim prvotimcima primanja na neko vreme, kako bi se ublažili uticaju krize prouzrokovane pauzom u takmičenju, ali to se nimalo nije dopalo Rabiou.

Kako prenosi "La Stampa"; Rabio je ostao u svojoj vili na francuskoj rivijeri bez ikakve dozvole kluba i nije se vratio u Italiju. Njemu je smanjena plata koja inače iznosi 8.000.000 evra godišnje i ovo je sada njegova forma protesta.

Za razliku od njega, svi stranci iz Juveove ekipe su se vratili u Torino - osim Gonzala Iguaina koji je dobio posebnu dozvolu da ostane u Argentini - ali Rabio drži do svog stava.

U Juventusu bili svesni njegove problematičnosti i da je pravio ozbiljne probleme Pari sen Žermenu pre nego što mu je prošlog leta istekao ugovor. "Bjankoneri" su ga potom doveli kao slobodnog igrača, ali su već sada spremni da ga prodaju i umanje svoju štetu.

Igrači poput Matuidija, De Lihta, Kedire i trojice Brazilaca Daglasa Koste, Aleksa Sandra i Danila su svi došli u Torino, dok italijanski list napominje da se Kristijano Ronaldo prvi vratio ne bi li što pre mogao da završi sa karantinom.

Ipak, "La Stampa" piše i da je ovo potez njegove majke i samog igrača, koji želi da zaigra u Premijer ligi i zbog toga je Juventus spreman da ga proda već ovog leta.

Pominje se da bi Juventus pristao na 20-25 miliona evra. Čini se da ovakvu neposlušnost u Juveu neće tolerisati...

Tagovi