MILIONI, MILIONI

Arapi su spremni: Njukasl se sad namerio na Gereta Bejla?

Autor Nebojša Marković Izvor mondo.rs

On bi za njih bio ozbiljan "ulov"...

Izvor: Guliver/Getty images/Angel Martinez

Još uvek nije poznato kada bi Premijer liga mogla da se vrati na teren, ali je poznato ko bi mogao da postane vlasnik jednog premijerligaša.

I dalje se čeka potvrda da je saudijski princ Mohamed bin Salman kupio "svrake" za 300.000.000 funti, a ukoliko to bude potvrđeno, poznato je ko će biti glavna želja Njukasla u prelaznom roku.

To je zvezda Real Madrida - Geret Bejl!

Kako prenosi "Marka", u Njukaslu i dalje čekaju na zeleno svetlo iz Premijer lige i Fudbalske asocijacije, da dogovorena prodaja kluba bude ozvaničena.

Tek onda će "svrake" moći da krenu u napad na potrebna pojačanja ne bi li se što pre približili najboljim timovima Engleske. A u tim planovima imaju Gereta Bejla!

"Marka" navodi i da su u Njukaslu uvereni da bi imali dovoljno novčane moći da privole Bejla, ali i da bi Velšaninu taj predlog mogao da se učini zaista dobrim potezom.

Njukasl je željan i da u tom slučaju dovede na klupu Maurisija Poketina, nekadašnjeg menadžera Totenhema, i na taj način daju sebi mogućnost da zvučno trenersko ime bude dovoljan motiv fudbalerima da razmotre "Sent Džejms Park" kao njihovu narednu destinaciju.

Ipak, moraće Njukasl lepo da plati Realu ne bi li doveli Bejla...

Tagovi