POGREŠI ČOVEK!

Može i Maminjo da pogriješi: Nije igrao u Dinamu, sad ga traži Real Madrid!

Izvor mondo.ba

Imao je doduše Mamić u to vreme većih briga od "nekog Gabrijela" iz Brazila...

Izvor: MN Press

Prije dvije godine Brazilac Gabrijel dos Santos Magaljaeš bio je član Dinama, ima tek jedan nastup za prvi tim i deset za "B" sastav "modrih", a danas vrijedi 30 miliona evra.

Zagrepčani od njega nisu vidjeli ni dinara, što je potpuno netipično jer smo navikli da "alfa i omega" Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić, "specijalista" za transfere, uvijek uspije da dobije više novca nego što bilo ko očekuje, ali i njemu izgleda može da se potrefi loš dan!

S obzirom na to da je tokom gazdovanja na "Maksimiru" ostvario vrlo unosne transfere brojnih igrača "modrih", mada će neki reći da nikada nije ni odlazio, teško je povjerovati da bi se 22-godišnji defanzivac Gabrijel, koji je 2018. godine igrao za B tim Dinama i učestvovao u osvajanju "duple krune" pod vođstvom bivšeg trenera Nenada Bjelice, tako lako vratio u francuski Lil.

Portal "Indeks" navodi u nedjelju da "modri" nisu mogli da zadrže Gabrijela jer su u francuskom klubu tražili previše novca, ali vjerovatno se danas kaju s obzirom na to da se Brazilac sada nalazi na meti evropskih velikana poput Čelsija, Napolija i Juventusa.

Španski "Mundo Deportivo" piše da je za njegove usluge zainteresovan i Real Madrid, a Lil je odredio cijenu od 30 miliona evra.

Iako više nema formalnih dužnosti na "Maksimiru", mnogi u Hrvatskoj, veruju da "Maminjo" i dalje donosi najvažnije odluke, ali tada je imao mnogo ozbiljnijih problema od ostanka Gabrijela, čitaj sa zakonom, koji ima ima važeći ugovor s Lilom do ljeta 2023. godine.

Podsjetimo, Mamić je u junu prošle godine nepravosnažno osuđen na šest i po godina zatvora, zbog izvlačenja oko 116 miliona kuna iz Dinama, a neposredno prije izricanja presude je napustio zemlju i skrasio se u Međugorju.

Tagovi