Fudbal

Sampaoli je imao caku za Nasrija: Dao mu da pije i posećuje noćne klubove

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

Ovo je Samir Nasri ispričao nedavno...

Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Getty Images/Dean Mouhtaropoulos

Horhe Sampaoli pozvao je 2016. Samira Nasrija u Sevilju i dao mu potpunu slobodu da bi za uzvrat dobio odlične partije vrhunskog ofanzivnog veznog fudbalera.

Nekadašni francuski reprezentativac ispričao je u intervjuu na Instagramu kakav je odnos imao sa Argentincem i zbog čega je pristao da poslednju godinu ugovora sa Mančester sitijem odradi u dresu Sevilje.

Nasri ne krije da je sa Sampaolijem imao vrlo blizak odnos i da mu je bilo dopušteno nešto što drugim igračima španskog kluba nije.

"Imao sam prijateljski odnos sa Sampaolijem. Bio mi je više prijatelj nego trener", rekao je Nasri."

"Sampaoli mi se najviše dopao kada me je pozvao da dođem u Sevilju: 'Dođi kod nas, možeš da piješ, da ideš u noćne klubove, možeš da radiš šta hoćeš, a ja ću ti čuvati leđa. Sve što tražim je da za vikend igraš dobro na fudbalskom terenu'", ispričao je Nasri.

"Sećam se vikenda kada nisam mogao da igram i hteo sam da odem kući i vidim porodicu. On mi je ponudio da pazi na moju kuću i da se pobrine za mog psa dok sam odsutan", rekao je Nasri.

Vrlo brzo Francuzu su krenula kola nizbrdo. Tokom boravka u Los Anđelesu dobio je injekciju vitamina, a to ga je kasnije koštalo suspenzije na godinu dana.

"To je bila injekcija vitamina koja je bila legalna i imao sam recept, ali klinika mi je ubrizgavala veću količinu nego što sam očekivao. Nisam hteo više da igram nakon toga. Čak sam rekao Sampaoliju da me pusti da odem. Izgubio sam se, bio sam anksiozan i besan na sve. Nisam to pokazao na teren, ali fudbal je za mene završen", rekao je Samir Nasri.

On je posle Sevilje, koju je napustio 2017, promenio tri kluba. Igrao je za Antaliju i Vest Hem, a trenutno je član Anderlehta.

Tagovi