Fudbal

Fiorentina pušta najboljeg: Ako želiš, možeš da ideš...

Autor mondo.me Izvor mondo.ba

Na stolu je ponuda Juventusa, ali tu su i drugi zainteresovani klubovi.

Izvor: Guliver/Getty Images/Paolo Rattini

Juventus, Inter, Mančester junajted...

Gde će nastaviti karijeru Federiko Kjeza (22), za sada nije poznato, ali je vrlo verovatno da to neće biti njegov sadašnji klub - Fiorentina.

Prvi čovek "ljubičastih", Roko Komiso, potvrdio je da klub neće ponuditi novi ugovor talentovanom golgeteru, odnosno neće mu stajati na putu u nastojanju da promeni sredinu.

"Ako želi da ide, onda mi je žao što moram reći da moramo prihvatiti tu odluku. Naravno, ako dobijemo ponudu koja će nas zadovoljiti. Još moramo odrediti cenu, koja je možda niža u odnosu na prošlu godinu. Ponuda mora odgovarati svima, iako postoji i šansa da ostane kod nas", izjavio je Komiso.

Izvor: GULIVER/GETTY IMAGES/EMILIO ANDREOLI

On je prokomentarisao i pojedine informacije da je Kjeza na stolu imao novu ponudu Fiorentine, po kojoj bi zarađivao mnogo više nego aktuelnim ugovorom.

"Ništa mu nisam nudio. Nikakvih predloga nije bilo, sve su to lažne vesti".

Komiso je naglasio da su igrač i klub uvek imali sjajnu saradnju.

"Dobar je momak i ne želim da mu stavljam reči u usta. Imamo dobru saradnju i želim da ga zadržim. Želim da uradim pravu stvar za Fiorentinu, ali ukoliko bude želeo da ide, može slobodno to da učini", dodao je prvi čovek "viole".

Ranije je objavljeno da je Federikov otac Enriko sve već dogovorio sa aktuelnim šampionom Juventusom, ali Komiso smatra da još ništa nije gotovo.

"Tu je Juventus. Ali, tu su i drugi evropski klubovi...", ostao je pomalo zagonetan 70-godišnji biznismen. 

Tagovi